ZTE Unlocked MF289D 4G LTE CAT12/13 Router WIFI Nirkabel Ngarep Router Hotsport

(1 review customer)

70.30$

100 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 11
67.04$
DHL
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    ZTE Mbukak kunci MF289D 4G LTE CAT12/13 Router WIFI Nirkabel Ngarep Router Hotsport 1

    ZTE Unlocked MF289D 4G LTE CAT12/13 Router WIFI Nirkabel Ngarep Router Hotsport

    70.30$

    Takon Pitakonan


      Share

    ZTE MF289 minangka Router 4G LTE anyar sing bisa ndhukung kecepatan download puncak nganti 600Mbps lan kecepatan upload nganti 150Mbps. Bisa ndhukung nganti 64 pangguna nirkabel kanggo ngakses internet bebarengan. Router ZTE MF289D 4G uga duwe loro konektor TS-9 kanggo antena eksternal.

    Spesifikasi Router ZTE MF289D:

    * Tipe produk:

    * Kategori: LTE Cat12/13

    * Platform / Chip: IPQ4019 + MDM9250-2

    * LTE CA & 4MIMO

    * LTE CAT12/13, DL 3CA, UL 2CA didhukung

    * DL 4MIMO & 256QAM didhukung

    * Ndhukung jaringan Telstra LTE 700 4GX super cepet

    * Pita frekuensi:
    - FDD LTE Band 1,3,7,8,28
    - TDD LTE Band 40
    - UMTS Band 1,5,8

    * Tingkat data puncak:
    – FDD-LTE: DL/UL 600/150 Mbps (CAT12/13)
    – TDD-LTE: DL/UL 400+/30+ Mbps (CAT12/13)

    * WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4 GHz 2×2 & 5GHz 2×2, DBDC Total 1.3 Gbps

    Paket kalebu:

    1 X netral packing

    1X ZTE MF289D

    1 X adaptor daya

    bobot 1.5 kg
    dimensi 24 × 18 × 11 cm
    Brand Name

    SPEEDMIFI

    GTIN

    2000002394679

    Asal

    Mainland China

    Certification

    CE

    paket

    Ya

    Panggil model

    MF289D

    Piranti Jinis kertu

    Kartu 4G Kab

    Adhedhasar review 1

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    1 review kanggo ZTE Unlocked MF289D 4G LTE CAT12/13 Router WIFI Nirkabel Ngarep Router Hotsport

    1. S *** n -

      Produk apik lan packing aman banget

    SKU: CZ2Y5MWMNTIY Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori