YT400 LED Mobilephone Video Projector Home Theater Movie Player Mini Smartphone Proyektor Portable Clear Projector

Rega asli yaiku: 108.53 $.rega saiki: 75.96 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S4ee7ce74fdb04dab9b8aed63776fb60ea

    YT400 LED Mobilephone Video Projector Home Theater Movie Player Mini Smartphone Proyektor Portable Clear Projector

    Rega asli yaiku: 108.53 $.rega saiki: 75.96 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Kanthi proyektor mini iki, bocah bisa adoh saka ponsel, komputer lan produk elektronik liyane, sing bisa nglindhungi mripat bocah. A hadiah sampurna kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

    fitur:
    Ndhukung puter maneh 1080p, gambar sing jelas.
    Mesin lampu mandiri lan sistem sumber lampu flip LED diadopsi, sing nambah kualitas sumber cahya lan duwe wektu layanan sing dawa.
    Lensa bening dhuwur mulihake rincian lapangan sing luwih peteng.
    Nggawe pesta pendengaran nyemplungake ing kuping lapangan swara. Speaker sing dibangun ndhukung sambungan headphone lan speaker.
    Boros panas lan sistem nyuda gangguan, penggemar dual lan radiator dual, sistem boros panas efisien, èfèktif nambah efek boros panas, decibel operasi ngisor, lan seneng wektu becik.
    Antarmuka sing sugih, ndhukung cara hiburan liyane.
    Kanthi remot kontrol kanggo operasi sing luwih trep.

    specifications:
    Werna: ireng lan putih, kuning lan abu-abu (opsional)
    Plug: EU-plug, US-plug (opsional)
    Resolusi: 480*360, 1080P
    Padhang: 40±5 ANSI lumen
    LED: 50000h
    Koreksi trapezoid: manual 12.7m
    Kontras: 3000: 1
    Speaker: 4Ω3W
    Ukuran proyeksi: 50-100in
    Input: AV/USB/HDMI
    Output: 3.5mm earphone
    Power: 30W
    Baterei remot kontrol: Baterei AAA (ora kalebu)
    Ukuran item: 130 * 80 * 80mm / 5.1 * 3.1 * 3.1in
    Bobot barang: 250g / 8.8kirim
    Ukuran paket: 202 * 160 * 108mm / 8.0 * 6.3 * 4.3in
    Paket berat: 550g / 1.2lb

    Dhaftar Packing:
    1 * Proyektor
    1 * Kabel Daya
    1 * 3-in-1 Kabel AV
    1 * Controller Remot
    1 * Manual Pengguna


    bobot 0.304 kg
    dimensi 15 × 14 × 8 cm
    Brand Name

    areal

    GTIN

    2000002864820

    Koreksi Keystone

    Koreksi Manual

    Asal

    Mainland China

    Dimensi sing Diramalake

    liyane

    Sumber cahya

    LED

    Portable

    Ya

    Rasio Kontras

    3000:1

    Ansi Lumens

    40±5 ANSI lumen

    padhang

    liyane

    Certification

    Ana

    Skala Layar

    4: 3 / 16: 9

    Power

    30 W

    Teknologi Proyeksi

    LCD

    sistem

    Ana

    Mode Proyektif

    Mungkasi

    resolusi

    480*360, 1080P

    Baterei sing gampang dikontrol

    Baterei AAA (ora klebu)

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Proyektor Video Ponsel Ponsel LED YT400 Home Theater Movie Player Mini Smartphone Projector Portable Clear Projector"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: M3IQY4CX5MZW Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori