YG300 Portable LED Proyektor Mini Mendukung 1080P HDMI-kompatibel USB Audio Portable Home Media Video Player Proyektor

Rega asli yaiku: 51.30 $.rega saiki: 25.65 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 10.86$ liwat Metode Pengiriman Penjual ing 20-38 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 20-38
10.86$
Metode Pengiriman Penjual
Ora Ana
dina 8-17
11.59$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
13.83$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 11
57.54$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S4e7fc87952974fb1ac0692a60aa07001W

    YG300 Portable LED Proyektor Mini Mendukung 1080P HDMI-kompatibel USB Audio Portable Home Media Video Player Proyektor

    Rega asli yaiku: 51.30 $.rega saiki: 25.65 $

    Takon Pitakonan


      Share

    fitur:

    1. Portable lan entheng: Proyektor mini entheng lan ukurane kompak. Iki minangka produk portabel kanggo omah lan lelungan.

    2. Dhukungan 1080P definisi dhuwur: 1080P definisi dhuwur ngijini sampeyan kanggo seneng foto cetha lan urip.

    3. Loudspeaker daya dhuwur: Kualitas swara apik banget lan seneng swara murni, nggawe swasana teater ngarep.

    4. Proyektor sing trep: ndhukung sumber daya seluler 5V-2A, kanthi sumber daya seluler eksternal USB, sampeyan bisa nonton ing ngendi wae.

    5. Pencitraan refleksi kasebar: Produk iki nggunakake pencitraan refleksi kasebar, sing bisa nyuda kekeselen visual sing disebabake ndeleng jangka panjang.

    Description:

    Proyektor portabel, mulihake warna alami, nambah padhange warna gambar sakabèhé, nyedhiyakake pengalaman ndeleng sing apik banget.

    specifications:

    Tegangan: 100-240 (V)

    Daya: 12 (w)

    Ukuran lukisan proyeksi: 20-80 inci

    Ukuran: 126.4 * 85.8 * 47.7mm

    Warna: kuning, ireng, biru (opsional)

    Tipe Plug: EU, US, UK, AU (opsional)

    Paket kalebu:

    1 * Proyektor

    1 * Kontrol Remot

    1 * Manual

    1 * Kabel AV

    Cathetan:

    1. Amarga bedane monitor sing beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna barang sing nyata. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

    2. Nyuwun priksa manawa ana bedane ukuran sithik amarga ukuran manual beda.

    bobot 0.458 kg
    dimensi 10 × 5 × 2 cm
    Brand Name

    jakcom

    GTIN

    2000002865124

    Koreksi Keystone

    Elektronik Kab

    Asal

    Mainland China

    Mode Proyektif

    Mungkasi

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Proyektor Mini LED Portabel YG300 Ndhukung Proyektor Pamuter Video Media Ngarep 1080P HDMI-kompatibel USB Audio"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: ABYUHSS5DJPW Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori