Xiaomi Earbuds True Wireless Earphone Noise Cancelling Update Bluetooth 5.3 Headset HD Music Headphone In-Ear Handsfree Kanthi Mic

13.31$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan

    Xiaomi Earbuds True Wireless Earphone Noise Cancelling Update Bluetooth 5.3 Headset HD Music Headphone In-Ear Handsfree Kanthi Mic

    13.31$

    Takon Pitakonan


      Share

    Ngenalke Earbuds Bluetooth anyar - gabungan gaya lan fungsi sing sampurna!

     

    Pamit karo kabel kusut lan salam kebebasan nirkabel nganggo Earbud Bluetooth. Ramping lan kompak, padha pas karo kuping lan menehi kualitas swara premium sing bakal nggawe sampeyan adoh. Apa sampeyan lagi olahraga, mlaku-mlaku, utawa mung seneng lagu favorit, Earbud Bluetooth bakal nambah pengalaman audio sampeyan kaya sadurunge.

     

    Nampilake teknologi Bluetooth paling anyar, earbud kita gampang dipasangake karo piranti apa wae sing aktif Bluetooth lan nawakake sambungan sing stabil lan aman. Kanthi umur baterei sing apik banget nganti 4 jam, sampeyan bisa nikmati puter maneh musik tanpa gangguan sedina muput.

     

    Nanging ora kabeh - Earbud Bluetooth kita uga duwe teknologi mbatalake gangguan sing canggih sing ngilangi gangguan latar mburi lan nambah kejelasan audio, dadi sampurna kanggo nelpon utawa ngrungokake podcast nalika lelungan.

     

    Dadi, kenapa milih kuping rata-rata yen sampeyan bisa duwe sing paling apik? Njaluk saiki

    Werna

    Material

    plastik

    Kategori

    Telpon & Headphone

    Jenis Earcups

    Mbukak semi

    Output Max

    1mW

    Nomer Pembalap

    2

    Cara Ngisi

    Kasus daya

    Bahan Pads Headphone

    silicone

    Diameter driver

    10mm

    Total Harmonic Distorsi

    0.01%

    Rangkoan Impidansi

    nganti 32 Ω

    Versi Bluetooth

    5.3

    Daftar Paket

    Manual pangguna, pangisi daya, kasus Pengisian

    fitur

    anti banyu, Kanthi Mikropon, Aktif Noice Cancelling

    Kanthi Mikrofon

    Ya

    Tanpa kabel

    Ya

    Waterproof

    Ya

    Resistensi

    32Ω

    Length Line

    0m

    Range Frekuensi Tanggepan

    20 - 24000Hz

    Sensitivitas

    99dB

    Tipe Plug

    ora ana

    fungsi

    kanggo Video Game, Headphone Umum, Kanggo Ponsel, HiFi Headphone, Olahraga, Kanggo Outdoor, Kanggo Kantor, Kanggo Sinau

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ya

    Kontrol Volume

    Ya

    Tombol Kontrol

    Ya

    Prinsip Vokalisme

    Dynamic

    Jinis Wireless

    bluetooth

    konektor

    Tipe c

    Komunikasi

    Wireless

    gaya

    Ing kuping

    Certification

    CE, RoHS

    Asal

    Mainland China

    Brand Name

    Xiaomei

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Earbuds Xiaomi Earphone Nirkabel Bener Noise Pembatalan Nganyari Headset Bluetooth 5.3 Headset Musik HD In-Ear Handsfree Kanthi Mic"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 1005006070823021 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori