WYSIWYG 40 Pcs 10X9 Mm Warna Perak Antik Hollow Jantung Pesona Liontin untuk Membuat Perhiasan DIY Temuan Perhiasan

Rega asli yaiku: 3.21 $.rega saiki: 2.88 $

9323 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 3.66$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
3.66$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 8
40.55$
UPS Express Saver
Ya
dina 12
41.94$
IP Fedex
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H1650d993a1574d24857d9027c70d84faH

    WYSIWYG 40 Pcs 10X9 Mm Warna Perak Antik Hollow Jantung Pesona Liontin untuk Membuat Perhiasan DIY Temuan Perhiasan

    Rega asli yaiku: 3.21 $.rega saiki: 2.88 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.03 kg
    dimensi 15 × 12 × 3 cm
    Brand Name

    WYSIWYG

    GTIN

    2000002815648

    Asal

    Mainland China

    Tipe logam

    Wesi seng

    Jinis Pesona

    liyane

    Nggoleki utawa Fashion

    fashion

    Panggil model

    jimat

    Material

    Metal

    gaya

    Vintage

    Tipe Item

    jimat

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "WYSIWYG 40pcs 10x9mm Warna Perak Antik Hollow Heart Charms Pendant Kanggo Perhiasan Nggawe Temuan Perhiasan DIY"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: I1BVX72ERGMW Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori