Kaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang

(1 review customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Kaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang Uellow

    Kaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang

    Takon Pitakonan


      Share

    Kaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang
    M Bahu: 35 cm Lingkar Dada: 82 cm Panjang: 58 cm Lengan: 56 cm
    L Bahu: 36 cm Lingkar Dada: 86 cm Panjang: 59 cm Lengan: 57 cm
    XL Bahu: 37 cm Lingkar Dada: 90 cm Panjang: 60 cm Lengan: 58 cm
    2XL Bahu: 38 cm Lingkar Dada: 94 cm Panjang: 61 cm Lengan: 59 cm
    3XL Bahu: 39 cm Lingkar Dada: 98 cm Panjang: 62 cm Lengan: 60 cm

    Cathetan: (1 inci = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inci)

    Cathetan: pangukuran kanthi tangan ngidini kesalahan 2-3cm sing normal

    Kaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang UellowKaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang UellowKaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang UellowKaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang UellowKaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang UellowKaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang UellowKaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang UellowKaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang UellowKaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang Uellow

    bobot 0.22 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Brand Name

    kuzuwata

    GTIN

    2000002894551

    gaya

    Kantor Lady

    Age

    18-24

    Asal

    Mainland China

    CN

    Guangdong

    Busana Panjang

    biasa

    Dekorasi

    Ana

    Elastisitas

    Strecth Sedheng

    Gaya lengan

    biasa

    Tipe kain

    Campuran

    Material

    Poliester, Akrilik

    Tipe Pola

    Solid

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    Jinis Tops

    Tees

    Usum

    Autumn / Winter

    Tipe Item

    menang

    Panggonan Asal

    China (Mainland)

    Gender

    WOMEN

    Kolar

    PANJANG

    Panggil model

    66132

    Cocog Ketik

    biasa

    Adhedhasar review 1

    3.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    1 review kanggo Kaos Wanita Stand Neck Warna Solid Lengan Panjang

    1. Uellow -

      Good

    SKU: 6JZ4ORV3VMBQ Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori