Sepatu Flat Wanita 2022 Kasual Warna Solid Slip On Wanita Tumit Persegi Kualitas Tinggi Kenyamanan Pesta Pernikahan Kantor Sepatu Zapatos Mujer

(6 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.23$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
1.23$
Uellow Standard Shipping
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S6acf6d2d3fa14f128ee6749764750054Q

    Sepatu Flat Wanita 2022 Kasual Warna Solid Slip On Wanita Tumit Persegi Kualitas Tinggi Kenyamanan Pesta Pernikahan Kantor Sepatu Zapatos Mujer

    Takon Pitakonan


      Share

    Tulungana

    1.Pilih ukuran miturut dawa sikil (Aja / 'Aja milih ukuran miturut ukuran biasanipun negara !!!)
    2. Dawane sikil ≠ dawa insole ≠ dawa outsole Contone: US 4.5 (25.5cm). 25.5CM iki tegese dawa insole mung.
    3. Luwih becik milih ukuran 1-2 luwih gedhe yen sikilmu amba utawa instep rada kenthel.
    4.Lampu lan peralatan kamera lan tampilan bisa nimbulaké beda werna.yen sampeyan pikiran, banjur aja mbayar.thanks.
    5. Mangga ngidini kesalahan 0-0.5cm ing ukuran amarga pangukuran manual.

    6. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi layanan pelanggan dhisik, kita bakal mbantu sampeyan ngatasi.



    bobot 0.35 kg
    dimensi 30 × 20 × 20 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002699262

    Jenis Flat

    dhasar

    Upper Material

    PU

    Bentuk toe

    Kothak kothak

    Asal

    Mainland China

    Usum

    Summer

    wusana

    Party

    Jenis Penutupan

    Slip-On

    Tipe Item

    Apartemen

    Unsur Fesyen

    Cethek

    Jeneng Jabatan

    Adult

    gaya

    KANGGO

    Bahan Outsole

    PU

    Bahan Insole

    PU

    Tipe Pola

    Solid

    Panggil model

    Sepatu kanggo Wanita 2022

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    Lining Material

    PU

    Adhedhasar review 6

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 6 kanggo Sepatu Flat Wanita 2022 Kasual Warna Solid Slip On Wanita Tumit Persegi Kualitas Tinggi Kenyamanan Pesta Pernikahan Kantor Sepatu Zapatos Mujer

    1. f *** r -

      Sepatu kasebut cocog karo katrangan, apik banget, pengiriman cepet banget, matur nuwun

      warna: Sepatu ireng Size: 38

    2. f *** r -

      Aku tresna siji iki, teka ing wektu, kaya ing gambar.

      warna: Sepatu ireng Size: 38

    3. aku *** r -

      Sepatu entheng sing apik kanthi pengiriman cepet lan rasio kualitas / rega sing bisa ditampa

      warna: Sepatu ireng Size: 38

    4. M *** r -

      apik mung pengin sampeyan tuku saka toko iki lan uga pangiriman tepat wektu

      warna: Sepatu ireng Size: 38

    5. s *** s -

      Kualitas apik lan nyaman banget aku nyaranake penjual iki

      warna: Sepatu ireng Size: 38

    6. K *** d -

      Cantik tanpa mangu. ketoke ketoke cukup nyaman. Apa ing comfort hiking dawa bakal merata apik.

      warna: Sepatu ireng Size: 38

    SKU: F8R88EEMVIBF Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori