Wanita Corduroy Ritsleting Tas Bahu Kecil Katun Kanvas Tas Kasual Tote Wanita Eco Tas Selempang Vintage Tas Messenger

(14 reviews customer)

7.58$ - 7.92$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Wanita Corduroy Ritsleting Tas Bahu Kecil Katun Kanvas Tas Kasual Tote Wanita Eco Tas Selempang Vintage Tas Messenger 1

    Wanita Corduroy Ritsleting Tas Bahu Kecil Katun Kanvas Tas Kasual Tote Wanita Eco Tas Selempang Vintage Tas Messenger

    7.58$ - 7.92$

    Takon Pitakonan


      Share

    Tas Kanvas Sederhana Wanita Tas Corduroy Tas Messenger Bahu Kasual

    Gaya kasual kanthi tampilan padhet sing prasaja, seger lan elegan, katon apik, nambah kaendahan

    Bahan kanvas awet, apik lan nyaman

    Gampang kanggo nyimpen PC, majalah, tablet, payung, telpon, mung njupuk tas kanggo blanja utawa lelungan

    Description:
    Jenis Kelamin: Wanita
    Material: Corduroy
    Tipe Gaya: Tas Bahu
    Cara sing ditutup: Tombol
    Gaya: Fashion, tren
    Desain pola: Solid
    Adegan sing ditrapake: serba guna
    Size: 26cm(L)x10cm(W)x23cm(H)/10.2(L)x3.9(W)x9.1(H)”

    Panjang tali bahu: 120cm/47.2"

    Isi Paket: 1 PC Tas Bahu

    Ana mambu cilik saka tas anyar biasane, iku bakal buyar liwat udhara; Ana uga creases tipis ing transit, nanging aja padha sumelang, bali menyang normal sawise nggunakake kanggo sawetara wektu, lan ora mengaruhi katon. lan nggunakake, please ngaso njamin kanggo tuku.

    Cathetan: 1. Kabeh dimensi diukur kanthi tangan, bisa uga ana panyimpangan 2-3 cm; 2. Amarga prabédan antarane monitor beda, gambar bisa uga ora nggambarake werna nyata item. Matur nuwun!

    bobot 0.17 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    Brand Name

    esuk desslo

    GTIN

    2000002526902

    Material utama

    Corduroy

    Asal

    Mainland China

    Tipe Pola

    Solid

    Gender

    WOMEN

    Jenis Penutupan

    Hasp

    gaya

    Casual

    Tipe Item

    Shopping Bags

    Panggil model

    Tas wanita

    A

    bolsa feminina

    B

    tas wanita 2020

    C

    tas tangan

    D

    tas wanita

    E

    bolso mujer

    F

    sac utama femme

    G

    torebki damskie

    H

    dompet

    I

    tas crossbody kanggo wanita

    J

    desainer tas wanita tas mewah

    Adhedhasar review 14

    4.64 sakabèhé
    71.43%
    21.43%
    7.14%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 14 kanggo Wanita Corduroy Ritsleting Tas Bahu Kecil Katun Kanvas Tas Kasual Tote Wanita Eco Tas Selempang Vintage Tas Messenger

    1. C *** G -

      Iku kaya tas jinjing mini. Cute lan ngrasa kaya kualitas apik

      warna: Putih

    2. V *** s -

      warna: Kuning

    3. o***y -

      Kualitas apik banget. Cocog karo barang sing luwih akeh tinimbang sing dikarepake, lan cocog kanggo panggunaan saben dina. ❤️❤️

      warna: Putih

    4. D *** n -

      kualitas rlly apik lan teka kene rlly awal

      warna: ireng

    5. X *** s -

      warna: ireng

    6. U *** r -

      warna: Putih

    7. K *** n -

      Apik banget, kualitas apik, katon kaya gambar, nanging luwih cilik tinimbang sing dakkarepake!

      warna: Putih

    8. YShopper -

      warna: Abang abang

    9. m *** r -

      Rada cilik nanging lucu banget

      warna: ijo

    10. F *** n -

      warna: Putih

    11. YShopper -

      Wis mambu rubbery kanggo iku, nanging sakabèhé tas apik!! Imut tenan

      warna: Putih

    12. U *** w -

      Super cute nanging super cilik

      warna: Abang abang

    13. YShopper -

      Iku apik ngemu jumlah apik. efisien banget.

      warna: ireng

    14. YShopper -

      warna: ireng

    SKU: 937KUM6G86BG Kategori: , ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori