Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam

(600 reviews customer)

4.75$ - 5.11$

Cepet! Swara 12 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
Werna

,

Jeneng Jabatan

Wadon

Panggil model

CMX363

Material

Nylon+Spandex

Jenis Penutupan

NO

Feature

Nggawe

Jinis Olahraga

Yoga

CN

Zhejiang

Asal

Mainland China

Size

, , ,

Adhedhasar review 600

4.53 sakabèhé
76.67%
11%
5.5%
2%
4.83%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 600 kanggo Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam

  1. D *** e -

    Ora apa-apa

  2. D *** e -

    It’s ok 👍

  3. B *** r -

    Fits perfect breathable soft and stretchy

  4. D *** e -

    Ora apa-apa

  5. r *** z -

    Apik banget

  6. j *** r -

    This is very stretchy. Does not provide the required support. If you are blessed, this will not work for you. That said, it looked good and padding was sufficient.

  7. 8 *** r -

    Excellent good quality and attached true to the size I loved. I think I will repeat the purchase

    Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam
    Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam
  8. E *** s -

    perfect fit and comfortable

  9. C *** z -

    It’s very nice but the stripes are very small

  10. UShopper -

    Love these for working out. They’re breathable and well padded, it’s easy to remove the pads to clean too but I just put mine in a mesh bag in the laundry machine.

  11. A *** o -

    It would be necessary to try it to see how long it lasts

    Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam
  12. A *** o -

    It only remains to prove that they work that lasts a long time but it looks very good for

    Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam
  13. S *** A -

    thanks

  14. 6 *** r -

    fit’s nice

  15. N *** r -

    Apik

    Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam
  16. 6 *** r -

    fit’s nice

  17. J *** s -

    sange

  18. N *** r -

    Very beautiful and the tel looks very good

    Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam
  19. UShopper -

    Size corresponds

  20. w *** a -

    My wife liked it, said it would be great for academia

  21. c *** c -

    Absolutely useless, does not support anything. It’s such poor quality. Waste of money.

  22. R *** a -

    nice material.

  23. r *** e -

    Very good quality beautiful color as description

  24. UShopper -

    First nice

  25. UShopper -

    Okay material

  26. UShopper -

    Aku mung tresna

  27. UShopper -

    It arrived on time and thank you sooo much

    Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam
  28. UShopper -

    great, comfortable

  29. C *** z -

    The color is a little more neon than the one in the photo but it fulfills its function. So far it has 4 washes and everything is fine

  30. UShopper -

    Banget cilik

SKU: 1005005818809953 Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori

Wanita Bernapas Olahraga Bra Menyerap Keringat Shockproof Padded Gym Lari Kebugaran Double Layer Mulus Yoga Olahraga Bra Pakaian Dalam

4.75$ - 5.11$

Takon Pitakonan