Wireless Headphone V5.1 Bluetooth Earphone Bass Stereo Wireless Neckband Earphone

(46 reviews customer)

Rega asli yaiku: 8.12 $.rega saiki: 3.74 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 4.01$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
4.01$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
4.41$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 14
40.17$
EMS
Ya
dina 61
40.17$
e-EMS
Ya
dina 8
57.93$
UPS Express Saver
Ya
dina 12
59.91$
IP Fedex
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Headphone Nirkabel V5.1 Bluetooth Earphone Bass Stereo Wireless Neckband Earphone 1

    Wireless Headphone V5.1 Bluetooth Earphone Bass Stereo Wireless Neckband Earphone

    Rega asli yaiku: 8.12 $.rega saiki: 3.74 $

    Takon Pitakonan


      Share

    fungsi:
    1. Setelan olahraga, nyaman kanggo nyumerepi ing gulu lan ora gampang slip.
    2. Ngurangi konsumsi daya lan ngidini sampeyan nggunakake kanggo dangu.
    3. Kualitas swara immersive, musik ngubengi kuping.
    4. Cilik lan entheng, gampang digawa.

    bobot 0.052 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    Brand Name

    modo

    GTIN

    2000002367338

    gaya

    Neckband

    Prinsip Vokalisme

    Armature Balanced

    Asal

    Mainland China

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ya

    Tombol Kontrol

    Ya

    Komunikasi

    Wireless

    Kontrol Volume

    Ya

    Certification

    CE

    Tipe Plug

    L Benteng

    Rangkoan Impidansi

    nganti 32 Ω

    Bahan Pads Headphone

    liyane

    Dhukungan kertu memori

    Ora Ana

    Waterproof

    Ora Ana

    Jenis Magnet

    liyane

    Jinis Wireless

    bluetooth

    Daftar Paket

    user Manual

    Codecs

    AAC

    Tanpa kabel

    Ya

    konektor

    Tipe c

    Jenis Earcups

    Mbukak semi

    Versi Bluetooth

    5.1

    Cara Ngisi

    kabel

    APP dhukungan

    Ora Ana

    Kanthi Mikrofon

    Ya

    Adhedhasar review 46

    4.24 sakabèhé
    66.67%
    13.33%
    6.67%
    4.44%
    8.89%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 46 kanggo Wireless Headphone V5.1 Bluetooth Earphone Bass Stereo Wireless Neckband Earphone

    1. N *** n -

      Tekan NN kerja!

      warna: B

    2. M *** r -

      warna: B

    3. A *** o -

      Dhawuh abang ireng teka. Nanging kabeh bisa

      warna: B

    4. P *** y -

      warna: A

    5. A *** z -

      layanan apik! Barang tanpa cacat. Matur nuwun!

      warna: B

    6. A *** l -

      warna: A

    7. M *** c -

      warna: B

    8. A *** l -

      warna: A

    9. Aku *** a -

      rada oke kanggo rega sanajan baterei pungkasan nanging sawetara Bluetooth utawa sambungan kurang

      warna: A

    10. C *** z -

      warna: A

    11. L *** a -

      Katon apik banget Muga-muga kerjane apik banget

      warna: B

    12. k *** a -

      Volume nalika wiwitan gedhe banget.
      Aku kualitas swara apik.

      warna: A

    13. A *** l -

      warna: A

    14. A *** f -

      warna: A

    15. UShopper -

      Rusak.

      warna: B

    16. UShopper -

      deskripsi akurat, bisa digunakake kanthi apik karo bass sing apik

      warna: B

    SKU: DDZU2O1LMRWD Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori