Musim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022

(46 reviews customer)

Rega asli yaiku: 95.82 $.rega saiki: 53.66 $

Cepet! Swara 18 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Musim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 UellowMusim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 Uellow

bobot 0.803 kg
dimensi 30 × 30 × 3 cm
Brand Name

MEXZT

GTIN

2000002735069

Material

Cotton, Polyester

Hooded

Ora Ana

isi

Sustans

Tipe Pola

Solid

Dekorasi

Zippers

gaya

Casual

Age

18-24

kekandelan

Ketebalan (Musim Panas

Asal

Mainland China

CN

Guangdong

Busana Panjang

biasa

Panggonan Asal

China (Mainland)

Gender

WOMEN

Jenis Penutupan

Zipper

Panggil model

A092904

Tipe kain

Broadcloth

Koleksi

biasa

Lengan Panjang (cm)

Full

Usum

Winter

bobot

0.803

Adhedhasar review 46

4.96 sakabèhé
95.65%
4.35%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 46 kanggo Musim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022

  1. T *** s -

    Pangiriman cepet, jaket teka kanthi apik lan kualitas.

    warna: Black Size: S

  2. K *** a -

    Jaket 10/10. Kualitas lan murah. anget. Ing + 10 ing umume panas. Saka ngisor ora jotosan

    warna: Black Size: M

  3. V *** a -

    A jaket normal, tindak sethitik luwih saka sasi, Aku ora bakal ngomong aku remen karo, nanging iki bab rasa, sewn uga. Ana mambu, nanging aku bakal cepet ninggalake. Cahya, aku panginten bakal luwih anget

    warna: Black Size: M

  4. 5 *** r -

    Jaket geni. anget.

    warna: Black Size: M

  5. M***а -

    Kabeh barang apik ditampa, kualitas apik) karo bakul ora komunikasi babagan 2 minggu, ora mambu

    warna: Black Size: M

  6. V *** v -

    Jaket iku apik, iku moyoki mung maca review dhawuh M, lan iku dadi ageng ing parameter sandi OG 87, ot 69, OB 90, bakul sijine sijine sijine.

    warna: Khaki Size: M

  7. Х***а -

    warna: Black Size: S

  8. YShopper -

    Cantik banget, pas pas 🥰

    warna: Black Size: S

  9. U *** b -

    Apik banget Zara dupe mandheg ing bangkekan Aku ukuran uk 14 nalika nerangake jas supaya XXL sampurna

    warna: Black Size: XXL

  10. YShopper -

    Aku seneng jaket iki, katon modis, mung keluhanku yaiku luwih cendhek tinimbang sing dikarepake. Nanging worth tuku

    warna: Black Size: XL

  11. L *** A -

    Ing 48 ukuran L teka, nanging luwih apik njupuk XL. Kualitas apik. Kulit eco alus. Kaya pemanas ora cukup. Nanging bisa nongkrong, nanging bakal. Lan lucu banget. Ora diunekake. Singkat. Lurus menyang bangkekan. Dhuwurku 168 cm. OG 100 cm. Ing dhadha bebas.

    warna: Black Size: L

  12. L *** z -

    Apik banget lan anget. Dhuwur 1,63 lan bobote 55kg. pesen ukuran m

    warna: Khaki Size: M

  13. l *** l -

    Jaket kualitas apik mambu ora
    Jahitan iku rata
    Ukuran MI njupuk L lan ora pas
    Njupuk ukuran luwih gedhe tinimbang sampeyan dhewe

    warna: Black Size: L

  14. n *** n -

    Ora ana tembung, jaket mung bom

    warna: Khaki Size: L

  15. G *** v -

    Normal. Nanging aku bakal nyetrika. modis. More kanggo wong enom. Nanging aku uga tresno))(

    warna: Khaki Size: XXL

  16. C *** e -

    Jaket sing apik banget, aku tetep sampurna, aku ngukur 1.58, kualitas anget lan apik

    warna: Black Size: M

SKU: R1PY1FGXFXO0 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
Musim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022 Uellow

Musim Dingin Hangat Tebal PU Kulit Mantel Wanita Pendek Parka Fashion Hitam Katun Empuk Wanita Jaket Elegan Zipper Pakaian 2022

Rega asli yaiku: 95.82 $.rega saiki: 53.66 $

Takon Pitakonan