WINNER Triangle Skeleton Gold Black Watch kanggo Pria Jam Tangan Mekanis Otomatis Ora Teratur Mewah Stainless Steel Strap relogio

37.94$ - 40.39$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 11
31.65$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sa66dc359265d4764bd793fe82bc1dd10x

    WINNER Triangle Skeleton Gold Black Watch kanggo Pria Jam Tangan Mekanis Otomatis Ora Teratur Mewah Stainless Steel Strap relogio

    37.94$ - 40.39$

    Takon Pitakonan


      Share

    Acara Foto Nyata

    WINNER New Luxury Men Watch
    Merk: WINNER
    Gaya: Mode, Santai, Bisnis, Mewah, Olahraga

    Fitur utama:
    1. Jam tangan desain kreatif, gaya mewah Royal
    2. Tren fashion anyar stainless steel / tali Karet watch.
    3. garansi gerakan 12 wulan

    specifications:
    Dhiameter telpon: 42 mm
    Kekandelan kasus: 13 mm
    Dawa nonton: 210 mm
    Lebar band: 20 mm
    Bobot nonton: 136.2 g
    Gerakan: Mekanik Angin Otomatis (Ora perlu batere)
    Materi Pangilon: Hardlex
    Tipe Clasp: Clasp Lipat karo Safety
    Fungsi: Tangan bercahaya
    Resistensi banyu: anti banyu saben dina (Ora kanggo nglangi utawa adus)

    Wektu sing cocok:
    Sampurna kanggo kabeh acara lan acara: pesta, ulang taun, bisnis, santai, olahraga ruangan, kegiatan njero ruangan utawa panggunaan saben dina.

    Paket kalebu:
    1 x Watch (Kothak hadiah opsional)

    bobot 0.15 kg
    dimensi 13 × 5 × 15 cm
    Brand Name

    T-WINNER

    GTIN

    2000002832669

    Resistance Water Depth

    3Bar

    Jenis Tipe Band

    stainless steel

    gaya

    Luxury

    Panjang Band

    21cm

    Bahan Kasus

    stainless steel

    Asal

    Mainland China

    Jenis Clasp

    Folding Clasp karo Safety

    gerakan

    Otomatis Self Wind

    Kekandelan Kasus

    13mm

    Materi Kothak & Kasus

    Paper

    Feature

    Shock Resistance, tangan padhang

    Lebar Band

    20mm

    Diameter dial

    42mm

    Bentuk omah

    Triangle

    Panggil model

    WINNER 526

    Dial Material Window Type

    Hardlex

    Tipe Item

    Mechanical Wristwatches

    Fitur Bahan

    Diobrol gerakan jam tangan asli, tali kelas A & materi kasus.

    Fitur Kerajinan

    Non-beracun vakum seng campuran plating.Partly Handwork.

    Fitur Kerjasama

    Bisa ngeculake kiriman, bisa LOGO adat. Pengecer & distributor sambutan.

    Fitur Paket

    Kothak watch gratis kalebu (desain watch bisa uga beda-beda).

    Hadiah & Panggunaan

    Hadiah becik kanggo Dina Valentine, Natal, Taun Anyar, Festival Karnaval

    Layanan Pangiriman

    Pengiriman gratis standar (ePacket & Express didhukung).

    Kabar Waterproof

    Saben kalip banyu (kajaba khusus kasebut minangka anti banyu 3ATM).

    Pitunjuk Manual

    Jam tangan mekanik kudu guncang & nduwurke tumpukan kanggo diwiwiti (Ora BISA WINDING!).

    Pabrik

    Tali Baja tahan karat

    relogio masculino

    relogio masculino

    Drop Shipping

    Grosir lan Drop Shipping loro tampi.

    Pria Watch

    nonton kanggo wong

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Jam Tangan Ireng Emas Skeleton Segitiga kanggo Pria Jam Tangan Mekanis Otomatis Ora Reguler Relogio Tali Stainless Steel Mewah"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: Y16IGPBYTAO6 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori