Window Mesh Screen Brush Curtain Net Wipe Cleaner Carpet Brush Brush Ngilangi Debu

(58 reviews customer)

Rega asli yaiku: 15.28 $.rega saiki: 9.92 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sikat Layar Jendela Jala Tirai Jaring Pembersih Karpet Sikat Penghilang Debu 1

    Window Mesh Screen Brush Curtain Net Wipe Cleaner Carpet Brush Brush Ngilangi Debu

    Rega asli yaiku: 15.28 $.rega saiki: 9.92 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Jendela Mesh Sikat Layar Tirai Bersih Lap Cleaner Sikat Karpet Sikat Penghilang Debu Rumah Ditarik Gagang Panjang Alat Pembersih

    Description

    1. Multifungsi sikat mbusak bledug, ora disassembly lan ngumbah, udan lan garing, ngirit wektu lan gaweyan

    2. Sikat jendhela layar, rerumput entheng, resik ing njero lan njaba, rambut pancing alus, bisa disikat ing loro-lorone jendhela layar bebarengan, permukaan sikat bisa di resiki, lan bisa di resiki bola-bali

    3. Gagang bisa dicopot: sampeyan bisa milih arep ngluwihi miturut kahanan sing nyata

    4. Kanthi bolongan gantung ing buntut, trep kanggo nyumerepi lan nyimpen, lan ora njupuk papan

    5. Sikat siji sisih lan loro sisih resik, gampang kanggo ngresiki

    6. Reresik rumah tangga, reresik kaca jendela, reresik kaca, alat artefak

    Gambaran:

    Nama: Sikat pembersih layar

    Ukuran: 48x15cm

    Bahan: PP + flanel

    bobot 0.11 kg
    dimensi 55 × 20 × 8 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002374657

    Panggil model

    B-109

    Material

    PP

    Dianggo

    Window

    gaya

    Hand

    Dekorasi Dapur Kab

    Piranti Pambersihan

    Cleaning

    Pambersih jedhing

    Piranti Reresik Pawon

    Cosina Articulos

    Brush Cleaning

    Reresiki sikat

    Adhedhasar review 58

    4.81 sakabèhé
    87.72%
    8.77%
    1.75%
    0%
    1.75%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 58 kanggo Window Mesh Screen Brush Curtain Net Wipe Cleaner Carpet Brush Brush Ngilangi Debu

    1. T *** 9 -

      warna: Pink

    2. L *** s -

      Pangiriman super cepet. Produk sing ditampa cocog karo gambar. Thanks kanggo bakul!

      warna: Lampung

    3. r *** i -

      Barang katon apik ושימושי mung לצערי suwek isih ora ngerti yen bisa digunakake nalika suwek wedi שיקרע לגמריי

      warna: Pink

    4. l *** r -

      Produk apik banget. Ajak maneh wektu שניה והגיע uga top speed

      warna: Lampung

    5. Tindak -

      Suur tänu.

      warna: Lampung

    6. m***k -

      warna: Blue

    7. e***t -

      Cute מאודדד

      warna: Lampung

    8. 4 *** r -

      Tuku wis mlaku kanthi becik. Aku seneng banget karo layanan sampeyan.

      warna: Lampung

    9. Aku *** V -

      Aku nampa pesenan, aku entuk utuh. Aku bakal nyoba.

      warna: Blue

    10. 3 *** r -

      warna: Blue

    11. a***c -

      warna: Lampung

    12. E *** n -

      warna: Lampung

    13. YShopper -

      warna: Blue

    14. Y *** a -

      ok

      warna: Blue

    15. M *** m -

      Barang kasebut teka ing Israel sajrone 15 dina, kaya sing dijanjekake ing pesenan kasebut. dikemas kanthi apik. Item kasebut kalebu sikat kanthi rod, lan saliyane ana rod extension. Ora dawa banget, nanging misale jek bakal cukup kanggo dhuwur saka kothak jendhela. Aku durung nyoba. Mulane aku durung duwe pendapat babagan produk kasebut. Aku bakal nulis pendapat sawise aku nyoba. Rekomendasi banget marang penjual, pengiriman cepet lan netepi janji. matur nuwun.

      warna: Lampung

    16. Aku *** -

      warna: Lampung

    17. D *** a -

      warna: Pink

    18. Z *** i -

      Ora banget mbiyantu

      warna: Lampung

    19. S *** f -

      Product banget migunani ומנקה tenan apik

      warna: Lampung

    20. S *** c -

      Porucila sam dvije mogli ste mi to poslati kao jednu posiljku a ne odvojeno da placam dvije dostave

      warna: Blue

    21. S *** c -

      warna: Lampung

    22. M *** k -

      warna: Blue

    23. J *** n -

      warna: Blue

    24. s *** s -

      warna: Lampung

    25. t *** l -

      nggumunake. Ngresiki jala kaya sihir

      warna: Blue

    26. s *** n -

      warna: Blue

    27. 7 *** r -

      warna: Blue

    28. G *** v -

      Omong kosong, aja digosok. Banyu ora mbusak.

      warna: Lampung

    SKU: MXPKXJ96XEC0 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori