Router WIFI MW325R Kontrol APLIKASI 64 RAM 802.11 b/g/n 2.4G 300Mbps 4 Antena Router Versi CN

Rega asli yaiku: 41.78 $.rega saiki: 33.42 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
1.55$
Cainiao Standard - SG Air
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Router WIFI MW325R Kontrol APLIKASI 64 RAM 802.11 b/g/n 2.4G 300Mbps 4 Router Antena Versi CN 1

    Router WIFI MW325R Kontrol APLIKASI 64 RAM 802.11 b/g/n 2.4G 300Mbps 4 Antena Router Versi CN

    Rega asli yaiku: 41.78 $.rega saiki: 33.42 $

    Takon Pitakonan


      Share

    gambaran Product

    • Selaras karo standar IEEE 802.11n, IEEE 802.11g/b, IEEE 802.3/3u

    • Tingkat transmisi nirkabel nganti 300Mbps

    • 4 antena dhuwur-gain eksternal, kanthi chip nirkabel standar dhuwur, sinyal nirkabel luwih kuwat lan luwih stabil

    • Dhukungan kaca manajemen login liwat jeneng domain melogin.cn

    • 1 port WAN, 3 port LAN, loro-lorone ndhukung negosiasi otomatis lan port otomatis flip

    • Ndhukung jembatan nirkabel WDS, gampang nggedhekake jaringan nirkabel

    • Ndhukung cara akses broadband kayata PPPoE, IP dinamis, IP statis, lsp.

    • Gunakake teknologi roaming nirkabel (Roaming) kanggo njamin sambungan nirkabel sing efisien

    • Ndhukung macem-macem port forwarding kayata server virtual, aplikasi khusus lan host DMZ, sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web intranet

    • Dhukungan kontrol siaran SSID, daftar kontrol akses berbasis alamat MAC

    • Mendukung mekanisme keamanan WPA2/WPA2-PSK

    • Ndhukung IP, MAC, panyaring URL, kontrol hak akses Internet kanthi fleksibel lan wektu akses Internet

    • Server DHCP sing dibangun, sing bisa kanthi otomatis lan dinamis nemtokake alamat IP

    Cathetan: item iki versi basa Cina, lan ora ana kothak ritel.

    kita mung duwe adaptor daya plug AS, mula kita bakal ngirim adaptor daya yaiku plug US + tutup plug EU/AU/UK (minangka bundel pesenan sampeyan):

    bobot 0.4 kg
    dimensi 15 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    YiOBYiOR

    GTIN

    2000002394235

    Kanthi Fungsi Modem

    Ya

    Asal

    Mainland China

    Koleksi

    Wireless

    Pelabuhan WAN

    2 x10 / 100Mbps

    Frekuensi sing Didhukung Wi-Fi

    2.4G

    Tingkat Transmisi Wi-Fi 5G

    Ana

    Tingkat Transmisi Wi-Fi 2.4G

    300 Mbps

    fungsi

    firewall

    Certification

    CE, FCC, RoHS

    Jumlah Antarmuka USB

    Ana

    Maks. Tingkat Data LAN

    300Mbps

    Standar Lan Protokol

    Wi-Fi 802.11g, Wi-Fi 802.11b, Wi-Fi 802.11n

    Standar Transmisi Wi-Fi

    802.11n

    Tarif Transfer Kabel

    10 / 100Mbps

    paket

    Ya

    Ndhukung WDS

    Ora Ana

    Pelabuhan LAN

    3

    Ndhukung WPS

    Ora Ana

    aplikasi

    Home

    Basa APP

    Chinese

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "WIFI Router MW325R APP Control 64 RAM 802.11 b/g/n 2.4G 300Mbps 4 Antena Router Versi CN"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 8RCSS0MZ5Z6P Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori