WiFi Repeater WiFi Extender 300Mbps Amplifier WiFi Booster Sinyal Wi Fi 802.11N Jarak Jauh Wireless Wi-Fi Repeater Titik Akses

(23 reviews customer)

Rega asli yaiku: 27.58 $.rega saiki: 16.28 $

Cepet! Swara 18 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share


fitur:
Titik akses WLAN/klien miturut IEEE 802.11n/g/b.
110 ~ 230-volt soket.
Klien WLAN kudu ndhukung paling ora standar enkripsi WPA.
Titik akses WLAN lan klien WLAN kanthi tugas alamat IP otomatis (DHCP).
Nerusake protokol basis IPv4/Protokol Resolusi Alamat.
Jeneng jaringan (SSID) titik akses WLAN kudu disetel dadi "katon".

specifications:
Wireless
Standar IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Modulasi 802.11b: DSSS / BPSK / QPSK / CCK
802.11g: OFDM / DSSS / BPSK / QPSK / CCK
802.11n: OFDM / DSSS / BPSK / QPSK / CCK
Kacepetan 802.11b: 11Mbps
802.11g: 54 Mbps
802.11n: 300 Mbps
Saluran 11: (Ch.1-11) - USA
13: (Ch.1-13) - Eropah
14: (Ch.1-14) – Jepang
Pita frekuensi 2.412~2.462GHz -USA
2.412~2.472GHz -Eropah ETSI
2.412~2.484GHz -Jepang
Daya 802.11b: 17dBm ± 1.5dBm
802.11g: 14dBm ± 1.5 dBm
802.11n: 14dBm ± 1.5 dBm
Sensitivitas 802.11b: -83dBm /802.11g: -70dBm / 802.11n: -68dBm
Antena 2 x 3dBi Integrated Antena
Jarak Outdoor 300m, Indoor 100m (Miturut owah-owahan lingkungan sing nyata)
Keamanan 64/128-bit WEP, AES, TKIP, WPA, WPA2, 802.1x, WPA-PSK, WPA2-PSK, MAC, WDS

Software
Versi Standar RFC768 User Datagram Protocol(UDP)
RFC791 Internet Protocol(IP)
RFC792 Internet Control Message Protocol
RFC793 Transmission Control Protocol (TCP)
bandwidth: 20MHz, 40MHz, Otomatis (pilihan)
Mode Nirkabel: mung 11n, campuran 11 b/g/n, campuran 11 b/g, mung 11g, mung 11b (pilihan)

Mode AP Mode / Mode Repeater
Keamanan Nirkabel Saringan alamat MAC nirkabel
Saklar fungsi keamanan nirkabel
WEP 64/128/152-bit
WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2
Fungsi kontrol bandwidth IP (dukungan mode Router)
DNS Relay (Dhukungan mode Router)
VPN Pass-through (Dhukungan mode Router)
Router Statis (Dhukungan mode Router)
DHCP Server (Dukungan mode Router)
Setelan DHCP Dhaptar server (Dhukungan mode Router)
Alokasi alamat IP statis (dukungan mode Router)

keamanan
Setelan IP lan alamat MAC ngiket marang serangan ARP (Dhukungan mode Router)
Alamat IP Screening (Dukungan mode Router)
Screening Jeneng (Dhukungan mode Router)
Screening alamat MAC (Dukungan mode Router)
Alat Sistem Statistik Lalu Lintas
Jurnal Sistem

hardware
Port 1 x RJ45 Jack
Tombol Reset WPS
LED 1 * LAN, 1 * WLAN, 1 * Daya, 1 * WPS
Chipset RTL8196E
Flash 16Mbps
SDRAM 128 Mbps
Sumber daya Internal DC5V / 1A
Plug daya plug EU
Konsumsi tenaga 2.3W
Tegangan / frekuensi / saiki 100-240 VAC 50/60Hz, 0.1A Maks.,

Lingkungan urip
Suhu operasi 0 ~ 40 derajat Celcius
Suhu panyimpenan -10 ~ 70 derajat Celsius
Kelembapan relatif 10% ~ 90% (Non Kondensasi)

informasi produk:
Warna Putih + Ireng
Ukuran produk Approx. Ukuran: 9.5*8 cm/3.74*3.15 in
Bobot produk Approx. 150g / 3.8oz

Cathetan: Mangga priksa manawa WiFi-Repeater cocog karo setelan gawan pabrik yen sampeyan ora bisa ndownload 192.168.1.1 yen sampeyan isih ora yakin apa alasane, sampeyan bisa ngreset WiFi-Repeater, mung kudu mencet tombol reset kanggo 10 detik. , banjur coba maneh.

Isi Paket:
1 * Wireless-N repeater
1 * kabel jaringan RJ-45
1 * Pandhuan instalasi cepet

Cathetan: tanpa kothak eceran












1. PENGIRIMAN DUNYA. (Kajaba sawetara negara lan APO / FPO)
2. Pesenan diproses pas wektune sawise verifikasi pembayaran.
3. Kita mung ngirim menyang alamat pesenan sing dikonfirmasi. Alamat pesenan sampeyan kudu cocog karo alamat Pengiriman.
4. Gambar sing ditampilake dudu barang sing asli lan mung kanggo referensi sampeyan.
5. WASA TRANSIT SERVICE diwenehake dening operator lan ora kalebu akhir minggu lan preinan. Wektu transit bisa beda-beda, utamane nalika musim liburan.
6. Yen sampeyan durung nampa kiriman ing 30 dina saka pembayaran, hubungi kita. Kita bakal nglacak kiriman lan bali menyang sampeyan sanalika bisa kanthi balesan. Tujuan kita yaiku kepuasan pelanggan!

1. Sampeyan duwe 7 dina kanggo hubungi kita lan 30 dina kanggo bali saka tanggal ditampa. Yen item iki ing milik luwih saka 7 dina, iku dianggep digunakake lan WE ora bakal ngetokake YOU A mbalekaken UTAWA GANTI. Ora ana pangecualian!
2. Kabeh item bali kudu ing packaging asli lan sampeyan kudu nyedhiyani kita karo nomer nelusuri kapal, alesan tartamtu kanggo bali, lan po #.
3. Kita bakal mbalekaken FULL WINNING BID JUMLAH Panjenengan, sawise panrimo saka item ing kondisi asli lan packaging karo kabeh komponen lan aksesoris klebu, sawise loro panuku lan bakul mbatalake transaksi saka aliexpress. UTAWA, sampeyan bisa milih duwe panggantos.
4. Kita bakal nanggung kabeh biaya pengiriman yen produk ora kaya sing diiklanake.

Kita njaga standar kaunggulan sing dhuwur lan ngupayakake kepuasan pelanggan 100%! Umpan balik penting banget. Kita njaluk sampeyan hubungi langsung sadurunge sampeyan menehi saran sing netral utawa negatif, supaya kita bisa ngatasi kuwatir kanthi memuaskan.
Ora bisa ngatasi masalah yen ora ngerti babagan iki!

bobot 0.1 kg
dimensi 15 × 15 × 15 cm
Brand Name

kebidumei

GTIN

2000002594468

Kanthi Fungsi Modem

Ya

Asal

Mainland China

Koleksi

Wireless

Pelabuhan WAN

1 x 10/100/1000 Mbps

Frekuensi sing Didhukung Wi-Fi

2.4G

Tingkat Transmisi Wi-Fi 5G

1000Mbps

Tingkat Transmisi Wi-Fi 2.4G

300 Mbps

fungsi

Firewall, VPN

Certification

CE

Jumlah Antarmuka USB

Ana

Maks. Tingkat Data LAN

300 Mbps, 300 Mbps

Standar Lan Protokol

Wi-Fi 802.11g, Wi-Fi 802.11b, Wi-Fi 802.11n

Standar Transmisi Wi-Fi

802.11g

Tarif Transfer Kabel

10 / 100 / 1000Mbps

paket

Ora Ana

Panggil model

Router WiFi

Ndhukung WDS

Ya

Pelabuhan LAN

1

Ndhukung WPS

Ya

aplikasi

Wifi Mini Kab

Adhedhasar review 23

4.09 sakabèhé
69.57%
8.7%
0%
4.35%
17.39%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 23 kanggo WiFi Repeater WiFi Extender 300Mbps Amplifier WiFi Booster Sinyal Wi Fi 802.11N Jarak Jauh Wireless Wi-Fi Repeater Titik Akses

  1. S *** v -

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  2. e***n -

    iku ora cukup kuwat

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  3. f *** r -

    Cepet banget teka lan kerjane kanthi sampurna

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  4. j *** r -

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug AS

  5. YShopper -

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  6. Aku *** a -

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug AS

  7. T *** e -

    hi, ora ana sing luwih apik
    swara salam gnal Waage

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  8. V *** a -

    Pesen 20.09 ditampa langsung 05.10. Nyambut gawe. Specifications ora mriksa.

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  9. K***E -

    Produk apik, dianggo kanthi apik. Dadi aku nyaranake

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  10. s *** v -

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  11. YShopper -

    Ngirim kaya sing dipesen, golek kerja.

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug AS

  12. E *** a -

    Produk kasebut cocog karo gambar. Durung dipriksa

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  13. R *** r -

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  14. f *** f -

    👎 Ora adil

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  15. c *** a -

    Lego Roto

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  16. R *** n -

    Produk ora dikirim - Aku ora nyaranake

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  17. K *** n -

    Sinyal piranti ala kanggo kamarku ala banget

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  18. A *** r -

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug AS

  19. H *** h -

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  20. O *** s -

    Kabeh iku nggoleki

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  21. YShopper -

    warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

  22. G *** a -

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

  23. D *** v -

    Iku teka cepet! Iku kabeh! Rekomendasi!

    warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

SKU: YW5GUR0JM3BT Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori
WiFi Repeater WiFi Extender 300Mbps Amplifier WiFi Booster Sinyal Wi Fi 802.11N Jarak Jauh Wireless Wi-Fi Repeater Titik Akses 1

WiFi Repeater WiFi Extender 300Mbps Amplifier WiFi Booster Sinyal Wi Fi 802.11N Jarak Jauh Wireless Wi-Fi Repeater Titik Akses

Rega asli yaiku: 27.58 $.rega saiki: 16.28 $

Takon Pitakonan