Lampu Wheel Cap Mobil Auto Wheel Ban Ban Katup Udara Batang LED Lampu

(121 reviews customer)

2.97$ - 10.70$

Cepet! Swara 15 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 0.20$ liwat Uellow Standard Shipping ing 7-16 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-16
0.20$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
2.79$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 11
45.02$
DHL
Ya
dina 12
46.87$
IP Fedex
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Rincian Item:

* 100% Brand New lan High Quality!

* Nambah wektu wengi lan visibilitas cuaca sing ala.

* Awet, High Impact, banyu lan tahan karat.

* Badan Chrome kanthi Lampu LED Ultra padhang, umur dawa.

* Sensor otomatis nguripake lampu nalika setir ing gerakan, iku bakal dipateni sawise gembong mandeg 10 detik.

* Fitment universal lan gampang kanggo nginstal ora kabel khusus, bisa gampang diinstal lan dibusak.

* Masang katup batang udara ban standar mobil, sepedha motor utawa sepedha.

specifications:

* Werna Cahya: Cahya Kelip-kelip Warna-warni

* Warna Case: Putih

* Bahan: Alloy Ringan

* Sumber cahya: LED

* Bisa Kanggo: Katup Mobil

* Panjang Total: 4.3cm

* Aplikasi: Bike, Mobil, Motor, etc.

Isi paket:

4 x Lampu Roda

Cathetan: Amarga bedane cahya lan layar, warna item bisa uga rada beda karo gambar. Mangga mangertos. Priksa manawa sampeyan ora keberatan sadurunge nawarake. Mangga ngidini 2-3cm beda amarga pangukuran manual.

bobot 0.036 kg
dimensi 8 × 5 × 3 cm
Tipe Item

Lampu Hub Kab

GTIN

2000002340270

Asal

Mainland China

Certification

CE

Adhedhasar review 121

3.93 sakabèhé
52.5%
11.67%
20%
7.5%
8.33%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 121 kanggo Lampu Wheel Cap Mobil Auto Wheel Ban Ban Katup Udara Batang LED Lampu

  1. Ж***ч -

    Aku njupuk set kapindho. Teka kabeh. Kualitase apik. Aku nyaranake.

    warna: 4pcs cahya warni Kapal from: China

SKU: 1QW1M4327ENT Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
Lampu Roda Tutup Mobil Roda Otomatis Ban Ban Katup Udara Batang Lampu LED 1

Lampu Wheel Cap Mobil Auto Wheel Ban Ban Katup Udara Batang LED Lampu

2.97$ - 10.70$

Takon Pitakonan