Tahan Air Logam Push Button Switch 12/16/19/22 Mm Lampu LED Sesaat Menempel Mobil Mesin Power Switch

(41 reviews customer)

2.37$ - 2.97$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.75$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
1.75$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 11
28.77$
DHL
Ya
dina 12
29.96$
IP Fedex
Ya
dina 10
32.07$
UPS dipercepat
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H8710015398c14905bd44b73ab4aca097C

    Tahan Air Logam Push Button Switch 12/16/19/22 Mm Lampu LED Sesaat Menempel Mobil Mesin Power Switch

    2.37$ - 2.97$

    Takon Pitakonan


      Share

    Cathetan: konektor kudu dituku kanthi kapisah

    Bedane antarane tombol pamulihan otomatis lan tombol kunci otomatis:
    1. Tombol Recovery: pencet tombol iki kanggo nguripake daya (lampu urip);
    Bukak tangan, daya bakal katon lan mateni kanthi otomatis (lampu mati)
    2. Tombol ngunci mandhiri: penet tombol daya, uculake tangan, lan tetep tombol tetep (madhangi);
    Pencet maneh tombol kanggo nampilake lan mateni daya (lampu mati).
    Parameter produk
    Tipe sirah: sirah bunder
    Bahan omah: logam
    Jinis operasi: Reset otomatis sedhela / ngunci mandhiri
    Werna sing dipancarake: abang / kuning / biru / ijo / putih
    Ukuran bukaan: 12mm/16mm/19mm/22mm

    Penting banget: Amarga virus, pengiriman ekonomi alon, Yen sampeyan butuh tombol cepet, pilih pengiriman Alistandard

    1. Apa tegese sinyal "NC" lan "NO"?

    "A" "+": kutub positif saka led

    "LED" " - ": kutub negatif saka led
    "NC": Tutup Normal
    ” NO “: Normal Open
    ” C ” : Umum

    2. Carane nyambungake?

    1.Sambungake "NO" lan "C" : Sirkuit tansah mbukak kajaba pencet tombol.
    2. Sambungake "NC" lan "C" : Sirkuit tansah cedhak kajaba pencet tombol.

    Macem-macem pola logo bisa disesuaikan, hubungi layanan pelanggan online

    wiring diagram 12 mm

    Pencet saklar, beban diuripake, lan lampu LED bebarengan.
    Pencet saklar maneh, tombol direset, beban dipateni, lan LED mati.

    Nguripake daya, lampu LED, pencet saklar, lan beban dadi energized.
    Pencet saklar maneh, tombol direset, lan beban dipateni.
    Pateni daya lan LED mati.

    Pencet saklar, beban dadi energi, lan LED mati
    Pencet saklar maneh, tombol direset, beban dipateni, lan lampu LED bebarengan.

    Pencet saklar, beban dipateni, lan LED mati bebarengan.
    Pencet saklar maneh, tombol direset, beban diuripake, lan lampu LED bebarengan.

    Nguripake daya lan lampu LED munggah. Pencet saklar, beban dipateni.
    Pencet saklar maneh, tombol direset, lan beban diuripake. Pateni daya lan LED mati.

    bobot 0.02 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002636267

    Certification

    CCC, ce, CQC

    saiki

    3A

    fitur

    jinis Recovery lan poto-kunci

    Material

    Alloy, Kuningan nikel plating utawa Kuningan krom

    Tipe Item

    Ngalih

    Warranty

    1 taun

    Apa Piranti Cerdas

    Ora Ana

    Panggil model

    Tombol push logam 12/16/19/22mm

    Materi sing bisa disesuaikan

    stainless steel

    Warna LED

    Abang Kuning Biru Putih Ijo

    Warna LED sing bisa disesuaikan

    Oranye Ungu

    Tegangan LED

    Mangga pilih Tegangan tengen ing pilihan

    nggunakake

    Mesin PC mobil Tombol piranti

    level

    IP65

    Ngalih rating

    3A / 250VAC

    pangaturan

    Ya, mangga ninggalake pesen kanggo kita

    Jinis ngalih

    NO (Biasane mbukak); NC ((Biasa Ditutup)

    Dhiameter pambuka

    12mm / 16mm / 19mm / 22mm

    Adhedhasar review 41

    4.34 sakabèhé
    75.61%
    7.32%
    2.44%
    4.88%
    9.76%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 41 kanggo Tahan Air Logam Push Button Switch 12/16/19/22 Mm Lampu LED Sesaat Menempel Mobil Mesin Power Switch

    1. B *** E -

      uga

      warna: Lingkaran Biru Size: tetep Self-Ngunci Ships from: China Standard: 9-30V (12V) Voltase: 12mm

    2. B *** r -

      Apik banget, aku tresna marang dheweke.

      warna: Red Size: tetep Self-Ngunci Ships from: China Standard: 9-30V (12V) Voltase: 12mm

    3. YShopper -

      teka kanthi apik banget ... nanging rada cilik mm. saka samesthine nanging satfide karo kualitas lan layanan, thanks!

      warna: Lampung Size: Sedhela poto-reset Ships from: China Standard: 3-9V (5V) Voltase: 12mm

    4. R *** z -

      Penjual sing apik, pengiriman cepet, produk kaya sing diterangake. matur nuwun.

      warna: putih Size: Sedhela poto-reset Ships from: China Standard: 100-240V (220V) Voltase: 22mm

    5. N *** r -

      Produk sing apik banget, aku teka ing wektu sing apik

      warna: Blue Size: Sedhela poto-reset Ships from: China Standard: 100-240V (220V) Voltase: 16mm

    6. E *** a -

      kabeh apik

      warna: Lampung Size: tetep Self-Ngunci Ships from: China Standard: 9-30V (12V) Voltase: 22mm

    7. YShopper -

      Minangka katrangan. Gasket lengkap utawa. Pangiriman cepet. Saka katrangan kasebut katon luwih gedhe

      Padha diterangake. Kanthi o-ring gasket Pangiriman cepet. Saka katrangan sing dakkarepake luwih gedhe tinimbang sing sejatine.

      warna: Lingkaran Abang Size: Sedhela poto-reset Ships from: China Standard: 9-30V (12V) Voltase: 12mm

    8. E *** n -

      Tombol bisa dipencet kanthi gampang tanpa masalah.
      Durung nyoba led

      warna: Blue Size: Sedhela poto-reset Ships from: China Standard: 3-9V (5V) Voltase: 16mm

    9. A *** s -

      Katon apik banget kudu isih nyoba

      warna: Lingkaran Biru Size: tetep Self-Ngunci Ships from: China Standard: 3-9V (5V) Voltase: 16mm

    10. YShopper -

      ora ditampa. (BW) layanan palsu.

      warna: putih Size: tetep Self-Ngunci Ships from: China Standard: 9-30V (12V) Voltase: 12mm

    11. J *** s -

      Nice

      warna: Lampung Size: Sedhela poto-reset Ships from: China Standard: 100-240V (220V) Voltase: 12mm

    SKU: RZORMMYZOT0Z Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori