Water Leak Alarm Banjir Tingkat Bath Tub Sink Overflow Detector Sensor Ngarep Garasi Kitchen Lansiran Keamanan

Rega asli yaiku: 4.60 $.rega saiki: 2.40 $

243 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S44542166866c4987af96163871babff8V

    Water Leak Alarm Banjir Tingkat Bath Tub Sink Overflow Detector Sensor Ngarep Garasi Kitchen Lansiran Keamanan

    Rega asli yaiku: 4.60 $.rega saiki: 2.40 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Description:

    Tipe barang: Water Leak Detector

    Warna: Putih

    Sumber daya: 9 (V)

    Suhu lingkungan: -15 ~ 60 (℃)

    Kelembapan lingkungan: 70(%)

    Ukuran: 96*48*22 (mm)

    Paket Kalebu:

    1X Water Leak Detector

    Catetan:

    Penyimpangan warna bisa beda-beda amarga beda setelan monitor.








    bobot 0.093 kg
    dimensi 10 × 6 × 5 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002853008

    Certification

    Ana

    Platform omah cerdas

    Ana

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Alarm Kebocoran Banyu Tingkat Banjir Bathtub Sink Detektor Kebanjiran Sensor Lansiran Keamanan Pawon Garasi Ngarep"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: SOWMEPZTOHK6 Kategori: , , ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori