Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Transceiver Genggam Kuat kanthi UHF VHF Dual Band Jarak Jauh

(1 review customer)

49.95$ - 72.18$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 3.60$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
3.60$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
5.38$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 11
76.66$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S587bbf5ec29740a088d6b7044e71d3b9L

    Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Transceiver Genggam Kuat kanthi UHF VHF Dual Band Jarak Jauh

    49.95$ - 72.18$

    Takon Pitakonan


      Share

    Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Transceiver Genggam Kuat kanthi UHF VHF Dual Band Jarak Jauh

    toko Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Transceiver Genggam Kuat karo UHF VHF Dual Band Jarak Jauh

    Sawetara produk panas ing toko kita, yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa klik ing ngisor iki:

    • 1.BaoFeng UV-S9 Plus upgrade saka UV-9S. Daya Dhuwur .Dual band / dual display / dual standby, AUTO Keypad Lock. FCC ID: 2AU74UV-S9
    • 2.Kanthi cara opsional kanggo ngisi baterei.Mode pangisian daya akeh.
    • 3.Frequency Range: VHF: 136-174MHz (RX / TX), UHF: 400-520MHz (RX / TX), 65-108MHz (Mung reception radio FM komersial). Saluran: 128 klompok saluran panyimpenan,Broadband (Wide) 25khz / Narrowband (Sempit) 12.5khz Bisa Dipilih.
    • 4.Baterei Li-ion Kapasitas Luwih Dilengkapi baterei Li-ion 2800mAh. UV-S9 Plus bobot entheng lan praktis. Cukup pencet tombol PTT kanggo ngobrol: sanajan ing wayah wengi kanthi ngoper senter LED sing dibangun lan komunikasi hands-free Fungsi VOX sing dibangun.
    • 5. Layanan khusus: Link menyang piranti lunak pemrograman Baofeng UV-S9 Plus khusus lan perangkat kukuh bisa diwenehake kanthi gratis miturut syarat sampeyan.

    • Model: Baofeng UV-S9 PlusDual band / dual display / dual standby
      Range Frekuensi: 136-174 / 400-480MHz
      Tegangan nominal: 7.4V DC
      Jinis Baterai: Batere li-ion
      Kapasitas baterei: 2800 mAh
      Impedansi antena: 50 OHMS
      Operasi independen saka pita A / B (UV UU VV)
      128 kelompok saluran panyimpenan
      Mode operasi menu konteks
      VFO lan mindai saluran memori
      Alarm darurat
      Timer Timer (TOT)
      0 ~ 9 biji VOX bisa dipilih
      PTT & ANI ID
      radio FM lan 25 stasiun panyimpenan
      Swara kompresi-ekstensi
      50 CTCSS / 104 DCS
      Dhuwur / kurang daya TX dipilih
      Ngunci saluran sibuk (BCLO)
      Fungsi DTMF
      Fungsi OFFSET
      Pita lebar / sempit (25 kHz / 12.5 kHz)
      Fungsi VOX
      Fungsi kunci sibuk
      Fungsi scan
      Fungsi monitor
      Fungsi Timer Timer (TOT)
      LAYAR LCD
      tampilan pindho
      Tampilan fungsi voltase baterei
      Nampilake lan ngowahi fungsi jeneng saluran
      Indikator Kekuwatan Sinyal
      Fungsi kunci keyboard
      Obor LED terpadu
      Kabel fungsi kloning
      Fungsi weker darurat
      Weker baterei sing kurang
      Fungsi hemat energi
      Dhuwur / medium / kurang daya TX dipilih
      Cepet swara Cina lan Inggris
      Bobot: 275g
      Ukuran (LXPXH): 58x32x150mm (tanpa antena)Paket
      kalebu:
      1 X Radio portebel
      1 X Antena
      1 X baterei Li-ion
      1 X Pangisi daya
      1 X Sabuk klip
      1 X Slendhot
      1X Manual pangguna
      1 X Earpiece
    • Lan aksesoris liyane gumantung karo pilihan sampeyan ing tautan

    bobot 0.55 kg
    dimensi 20 × 15 × 10 cm
    Brand Name

    BAOFENG

    GTIN

    2000002883067

    Kapasitas Batere (mAh)

    2800

    Asal

    Mainland China

    Waterproof / Water-Resistant

    Ora Ana

    Range maksimal

    5km-10km

    Panggil model

    Baofeng BF-UVS9 Plus

    Is_Tampilan

    Ya

    Jinis Walkie Talkie

    Portable

    Daya Output (w)

    5w-10w

    Material

    plastik

    Saluran Panyimpenan

    128

    Range frekuensi

    VHF 136-174 MHz UHF 400-520MHz

    dimensi

    112 * 60 * 35mm (ora kalebu antena)

    Certification

    CE, FCC

    Koleksi

    Long Range Walkie Talkie

    Fungsi radio Walkie FM

    65-108MHz

    daya output

    10W

    baterei

    2800mAh Li-ion Battery

    fitur 1

    usb kabel charger

    Charger

    Multiple Charging Mode

    fitur 2

    kabel pangisi daya

    Werna

    ijo

    versi

    Nganyarke baofeng BF UV-S9

    Adhedhasar review 1

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    1 review kanggo Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Transceiver Genggam Kuat kanthi UHF VHF Dual Band Jarak Jauh

    1. elsnafawy -

      banget

    SKU: SC7FSFT9L4BC Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori