Vintage Turtle Anklets untuk Wanita Musim Panas Pantai Barefoot Crochet Sandal Ankle Gelang Kaki Lilin Tali Rantai Perhiasan

1.98$ - 2.76$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    HTB1Ngt6bRSD3KVjSZFqq6A4bpXa5

    Vintage Turtle Anklets untuk Wanita Musim Panas Pantai Barefoot Crochet Sandal Ankle Gelang Kaki Lilin Tali Rantai Perhiasan

    1.98$ - 2.76$

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.01 kg
    dimensi 5 × 5 × 2 cm
    Nggoleki utawa Fashion

    fashion

    GTIN

    2000002826842

    Tipe Item

    Kaki

    Tipe logam

    Tin Alloy

    Material

    Metal

    Length

    luwes

    gaya

    Bohemia

    Panggil model

    BR017

    Shapepattern

    Animal

    Gender

    Wadon

    is_customized

    Ya

    Brand Name

    WKOUD

    Pengiriman Gratis Express

    Pesenan> 200 DHD Gratis DHLUPSFEDEX ...

    Papan asal

    Zhejiang Cina (Dharatan)

    Drop Shipping

    Ganti Shipping Nampa

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Anklets Turtle Vintage Kanggo Wanita Musim Panas Pantai Barefoot Sandal Crochet Gelang Kaki ing Perhiasan Rantai Tali Lilin Kaki"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: KY7MUPJ39DPY Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori