Vintage Transparent Pirate Treasure Storage Box Candy Trinket kanggo Perhiasan

(83 reviews customer)

2.97$

Cepet! Swara 4 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Description

Item iki digawe saka bahan plastik kualitas dhuwur kanggo panggunaan sing awet lan tahan lama. Pesona lawas, desain berkelas nambah keanggunan lan keamanan. Ora mung bisa dadi kothak koleksi sing khas, nanging uga bisa digunakake kanggo nyimpen perhiasan, dandanan, hadiah, pernak-pernik, kenang-kenangan, lan liya-liyane.

fitur

- Werna: Minangka ditampilake.
-Bahan: Plastik.
- Ukuran: sekitar 10.5x8x6.5cm.
- Struktur sing kuwat bakal njamin kepraktisan lan popularitas.
- Desain transparan bakal nggawe kothak bandha iki luwih apik lan apik banget.
– Temokake perhiasan ing sawetara detik kanthi nyimpen ing chests iki.
- Apik minangka kothak memori kanggo pesta utawa kothak perhiasan pribadi.
- Iki minangka pilihan hadiah sing apik kanggo kanca utawa anggota kulawarga.

Dhaptar kemasan

1 x kothak harta karun

Cathetan: ukuran produk iki cilik , Ukuran: Kira-kira 10.5x8x6.5cm , Cocog kanggo perhiasan cilik, lan sapiturute Mangga deleng ukuran sadurunge nggawe pesenan. Yen sampeyan keberatan, mangga aja pesen, matur nuwun !!

bobot 0.08 kg
dimensi 10 × 6 × 6 cm
Asal

Mainland China

GTIN

2000002337706

Gunakake

Jewelry

Material

Kaca

load

0.3, Liyane

kapasitas

5-8 pcs Ferrero

Panggil model

XQ27, Pirate Treasure Box

Teknologi

Glossy

Ukuran Kancing

1, 1

Koleksi

Kothak & Kantong Panyimpen

Wangun

Rectangle

Feature

Enak-enak, Stok

gaya

Klasik

Product

Kothak Perhiasan

Keterangan

liyane

Fitur 1

Muter perhiasan bajak laut

Fitur 2

Kothak panyimpenan anak

Adhedhasar review 83

4.68 sakabèhé
78.05%
12.2%
9.76%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 83 kanggo Vintage Transparent Pirate Treasure Storage Box Candy Trinket kanggo Perhiasan

  1. C *** N -

    Cantik

    warna: coklat

  2. В***а -

    Iku katon kelangan, aku bakal nyelehake karet ing kono, aku bakal katon apik

    warna: coklat

  3. E *** s -

    iku gampang kanggo mbukak, iku plastik nanging apik!

    warna: coklat

  4. r *** r -

    Kothak cilik sing lucu. Cilik banget nanging apik banget.

    warna: coklat

  5. L *** I -

    Aku njupuk ing flash drive. Kothak kasebut cocog karo katrangan.

    warna: coklat

  6. E *** n -

    warna: coklat

  7. W *** t -

    warna: coklat

  8. X *** n -

    Produk apik banget, mesthi worth pesenan. Cepet teka. Ana retak cilik, nanging sampeyan ngerti aku ora bakal pour banyu ana. Bisa digunakake kanggo perhiasan. Dada sing ayu banget. Dikemas Super aman! Monggo diorder ❤️

    warna: coklat

  9. B *** i -

    Akses ing wektu rekaman lan cepet

    warna: coklat

  10. UShopper -

    ayu banget. Nanging ana sawetara goresan gedhe. Uga luwih cilik tinimbang sing diiklanake

    warna: coklat

  11. M *** a -

    Cantik tapi kurus. Krit nalika mbukak. Tembok plastik digores. Aku ora digunakake kanggo dekorasi, iku cocok kanggo nggoleki minangka dodo bandha.

    warna: coklat

  12. J *** o -

    Umume apik, plastik kualitase ora apik nanging kanggo rega kasebut sampeyan ora bisa nyana luwih akeh, yen sampeyan ngarepake luwih gedhe, cilik banget kanggo sing dibutuhake.

    warna: emas

  13. UShopper -

    Kabeh apik

    warna: emas

  14. E *** g -

    Ukuran cilik banget

    warna: coklat

  15. S *** z -

    Ayu nanging cilik

    warna: coklat

  16. m *** m -

    Plastik norma

    warna: Silver

  17. Aku *** a -

    woh

    warna: coklat

  18. V *** a -

    Cantik, nanging aku panginten bakal luwih)) Apik banget😍

    warna: coklat

  19. L *** e -

    Kothak kasebut super cute. Sayange mine teka dicokot rusak nanging isih bisa digunakake supaya aku guess gerah nggunakake kaya iki. Nanging sakabèhé aku seneng banget.

    warna: coklat

  20. 5 *** r -

    becik. Nanging aku mikir bakal luwih abot, metalik…. Nyatane, awak lan unsur transparan iku plastik. Dada entheng banget. Nanging bocah kasebut seneng

    warna: coklat

  21. A *** a -

    Kothak gedhe, ora katon murah. Bocah iku seneng.

    warna: coklat

  22. g *** r -

    Dodo katon luar biasa - ana sawetara goresan nanging wis samesthine. Iku kesenengan nyimpen perhiasan ing kono

    warna: coklat

  23. 7 *** r -

    Plastik iku tipis, nanging yen sampeyan ora ngrusak, kanggo dekorasi ing meja bedside tengen.

    warna: coklat

SKU: 8MQLMCYEQH0W Kategori: , ,
Cart My
Wishlist
kategori
Vintage Transparan Pirate Treasure Storage Box Candy Trinket kanggo Perhiasan 1

Vintage Transparent Pirate Treasure Storage Box Candy Trinket kanggo Perhiasan

2.97$

Takon Pitakonan