USLION 65W Gan Charger Tablet Laptop Pengisi Daya Cepat Tipe C PD Pengisi Daya Cepat Spesifikasi Korea Konektor Adaptor untuk iPhone Samsung

(36 reviews customer)

Rega asli yaiku: 15.34 $.rega saiki: 9.98 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    USLION 65W Gan Charger Tablet Laptop Pengisi Daya Cepat Tipe C PD Pengisi Daya Cepat Spesifikasi Korea Adaptor Soket untuk iPhone Samsung 1

    USLION 65W Gan Charger Tablet Laptop Pengisi Daya Cepat Tipe C PD Pengisi Daya Cepat Spesifikasi Korea Konektor Adaptor untuk iPhone Samsung

    Rega asli yaiku: 15.34 $.rega saiki: 9.98 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.055 kg
    dimensi 15 × 15 × 15 cm
    Brand Name

    USLION

    GTIN

    2000002583202

    Certification

    ETL, RoHS, CE, CCC, FCC, CB, MSDS, SASO, EMC, WEEE, GS, pse, KC, NONE, UL, CSA

    Asal

    Mainland China

    Antarmuka Output

    USB, 1 Port C, 1 Port A, Tipe C

    Protokol Daya Cepet sing Diterapake

    Ngisi daya cepet Huawei, VIVO Super FlashCharge, Huawei FCP, USB PD, BC1.2, Liyane, OPPO VOOC, Samsung Adaptive Fast Charge, Qualcomm Quick Charge

    Gan

    YES

    Max. Kekuwatan Output

    65W

    Koleksi

    Travel

    Power Source

    AC Sumber

    Panggil model

    cepet ngisi daya ponsel

    Certification Quality

    FCC, ce

    Tampilan layar

    Ora Ana

    Adhedhasar review 36

    4.78 sakabèhé
    86.11%
    8.33%
    2.78%
    2.78%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 36 kanggo USLION 65W Gan Charger Tablet Laptop Pengisi Daya Cepat Tipe C PD Pengisi Daya Cepat Spesifikasi Korea Konektor Adaptor untuk iPhone Samsung

    1. D *** e -

      Recu rapidement tres isi

      plug Koleksi: Ireng KR

    2. K *** e -

      plug Koleksi: Putih KR

    3. K *** k -

      Ngisi daya kanggo 35 W, nanging kanggo dhuwit iku normal
      Yen telpon dipateni utawa diisi daya rampung, pangisian daya bakal mati

      plug Koleksi: Ireng KR

    4. c *** e -

      plug Koleksi: Ireng KR

    5. D *** m -

      Cepet banget, teka langsung, bener

      plug Koleksi: Ireng KR

    6. S *** e -

      Biayane apik… sampurna kanggo outlet Korea.

      plug Koleksi: Ireng KR

    SKU: DS28DK1C3P9V Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori