USB Pen drive 64 GB memori USB flash 64 GB 32 GB 16 GB kecepatan tinggi 2.0 flash drive 64 GB USB flash drive flashdisk Pengiriman Cepat

2.97$ - 23.01$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H60210435f8c2497198fbd2203322a99bk

    USB Pen drive 64 GB memori USB flash 64 GB 32 GB 16 GB kecepatan tinggi 2.0 flash drive 64 GB USB flash drive flashdisk Pengiriman Cepat

    2.97$ - 23.01$

    Takon Pitakonan


      Share

    Bab kapasitas:

    4GB = kira-kira 3.6GB-3.8GB
    8GB = kira-kira 7.4GB-7.6GB
    16GB = kira-kira 14.4GB-14.8GB
    32GB = kira-kira 28GB-29GB
    64GB = kira-kira 58GB-59GB
    128GB = kira-kira 115GB-120GB
    256GB = kira-kira 228GB-240GB

    Iki minangka prabédan pitungan antarane pabrikan lan PC kita, mung kanggo referensi sampeyan. Mangga Google "Kapasitas USB Flash Drive" kanggo entuk informasi luwih lengkap.

    bobot 0.001 kg
    dimensi 15 × 5 × 1 cm
    Brand Name

    MicroDrive

    GTIN

    2000002849346

    Asal

    Mainland China

    Tipe antarmuka

    USB 2.0

    paket

    Ya

    Panggil model

    USB FLASH

    Koleksi Product

    Disk Disk

    Material

    Metal

    enkripsi

    Ya

    Certification

    FCC

    DRIVE FLASH USB

    USB2.0 PEN DRIVE PENDRIVE

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "USB Pen drive 64 GB memori USB flash 64gb 32gb 16gb high speed 2.0 flash drive 64 gb usb flash drive flashdisk Pengiriman cepet"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: K8YR4EV0EQKT Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori