Universal Car Rim Nglindhungi Strip Wheel Edge Protector Car Wheel Sticker Tire Protection Care Covers Car Styling

(33 reviews customer)

7.15$

Cepet! Swara 20 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

 

fitur:

1.Designed to protect your car wheel rims from light hits and scuffs.
2.Can be used as decor strip making your car cooler and unique.
3.It is soft and will not damage the car surface.
4.With strong gel on the back, will not easy to fall off.

specifications:
Bahan: karet
Length: 8m

Cathetan:
1.Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Due to the manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation.Thanks!

Pandhuan instalasi

First, clean the wheel hub and wait for the water to dry for 5 hours. If the weather is very cold, it is recommended to place it in a high temperature area to improve adhesion. After pasting, it is recommended to wait for 36 hours before using the car

 

 
   
Werna

, , ,

Fitur khusus

Car Wheel Rims Protectors

Koleksi Material

karet

Tipe Item

Styling Mouldings

Asal

Mainland China

Length

8m / 4m

Adhedhasar review 33

4.67 sakabèhé
75.76%
15.15%
9.09%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 33 kanggo Universal Car Rim Nglindhungi Strip Wheel Edge Protector Car Wheel Sticker Tire Protection Care Covers Car Styling

  1. A *** z -

  2. UShopper -

    As indicated.

    Universal Car Rim Nglindhungi Strip Wheel Edge Protector Car Wheel Sticker Tire Protection Care Covers Car Styling
  3. K *** i -

SKU: 1005006960322258 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Universal Car Rim Nglindhungi Strip Wheel Edge Protector Car Wheel Sticker Tire Protection Care Covers Car Styling

7.15$

Takon Pitakonan