Universal 2 IN 1 Klip Lensa 37mm Lensa Ponsel Profesional 0.45x49uv Super Wide-Angle + Macro HD Lensa untuk iPhone Xiaomi 12

(1 review customer)

Rega asli yaiku: 22.00 $.rega saiki: 11.00 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Universal 2 IN 1 Klip Lensa 37mm Lensa Ponsel Profesional 0.45x49uv Super Wide-Angle + Macro HD Lensa untuk iPhone Xiaomi 12 1

    Universal 2 IN 1 Klip Lensa 37mm Lensa Ponsel Profesional 0.45x49uv Super Wide-Angle + Macro HD Lensa untuk iPhone Xiaomi 12

    Rega asli yaiku: 22.00 $.rega saiki: 11.00 $

    Takon Pitakonan


      Share

    fitur:

    Liwat klip adaptor ponsel multi-fungsi, disambungake menyang ponsel, sudut njupuk ponsel bisa ditambah 60% tanpa ngrusak kualitas gambar motret ponsel.

    Lensa nganggo kaca optik berkualitas tinggi + lapisan optik multi-lapisan, sing kanthi efektif ngatasi cacat pinggiran tengah lan burem sing cetha nalika njupuk gambar nganggo lensa ponsel eksternal.

    Port UV 49mm njamin transmisi cahya sing cukup, sing ora mung njamin padhange gambar, nanging uga njamin kejelasan kualitas gambar kanthi efektif.

    Ora mung duwe efek kuat kelas profesional, nanging uga duwe portabilitas sing luwih trep tinimbang lensa pengganti kamera.

    Klip adaptor ponsel 37mm sing dilengkapi langsung dijepit ing kamera ponsel sawise lensa dipasang, supaya ponsel sampeyan dadi SLR sajrone 1 detik.

    specifications:

    Antarmuka: 37mm

    Dhiameter port ngarep: 49mm

    Struktur optik: 2 klompok 2 unsur

    Ukuran lensa: 25mm * 50mm

    Bahan lensa: paduan aluminium + kaca optik

    Daftar Paket:

    1 x 0.45X 49mmUV sudhut amba + lensa makro

    1 x tutup protèktif lensa ngarep

    1 x tutup protèktif lensa antarmuka

    1 x tas panyimpenan lensa kulit

     

     

    bobot 0.095 kg
    dimensi 7 × 4 × 9 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002585572

    Jinis Kamera Telpon

    Wide-Angle Len

    Certification

    CE

    Wangun

    Babak

    Brand kompatibel

    Panasonic, Blackberry, Samsung, Apple iPhone, HTC, Motorola, LG, Nokia, Sony-Ericsson, PALM, Toshiba

    Adhedhasar review 1

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    1 review kanggo Universal 2 IN 1 Klip Lensa 37mm Lensa Ponsel Profesional 0.45x49uv Super Wide-Angle + Macro HD Lensa untuk iPhone Xiaomi 12

    1. A *** m -

      Ing kuwi kothak dotarło, uga sing ora rusak, gambar pisanan karo bantuan saka Marco Lens

      warna: 1

    SKU: TPWWI5VXY6M8 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori