Sendok Teh Bentuk Lotus Cantik Unik Buatan Tangan Sendok Kopi Kuningan Halus

(33 reviews customer)

Rega asli yaiku: 8.74 $.rega saiki: 4.80 $

3 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 4.95$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
4.95$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 14
40.17$
EMS
Ya
dina 11
57.54$
DHL
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sendok Teh Bentuk Lotus Unik Buatan Tangan Sendok Kopi Kuningan Halus 1

    Sendok Teh Bentuk Lotus Cantik Unik Buatan Tangan Sendok Kopi Kuningan Halus

    Rega asli yaiku: 8.74 $.rega saiki: 4.80 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Sendok Teh Bentuk Lotus Cantik Buatan Tangan Sendok Kopi Kuningan Halus untuk Ngarep

    Description:
    Kanthi desain bentuk lotus sing apik, sendok teh bisa dadi hadiah sing apik kanggo para penyayang teh lan dadi hiasan sing apik ing meja teh.
    Apa sing bisa ditawakake sendok teh yaiku nganggo gagang anti-slid kanggo genggeman sing nyaman lan bisa digunakake kanggo nahan teh, gula, glepung ing saben dinane.
    Digawe saka bahan kuningan, awet.
    Dawane sendok teh 13cm.
    Cocog kanggo bar, toko panganan cuci mulut, toko teh, lsp.

    Jeneng Item: Sendok teh
    Bahan: Kuningan
    Fitur: Handmade, Multiguna, Anti-slid Handle
    Ukuran Details:
    Panjang: 13cm / 5.1 ″ (Kira-kira)

    Cathetan:
    Amarga bedane setelan layar lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar.
    Mangga ngidini prabédan ukuran cilik amarga pangukuran manual sing beda.

    Paket kalebu:
    1 x sendok teh

    bobot 0.076 kg
    dimensi 8 × 8 × 10 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002328094

    Material

    Metal

    Adhedhasar review 33

    4.52 sakabèhé
    87.88%
    0%
    0%
    0%
    12.12%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 33 kanggo Sendok Teh Bentuk Lotus Cantik Unik Buatan Tangan Sendok Kopi Kuningan Halus

    1. t *** r -

      👍👍👍👍👍👍

      warna: Lotus

    2. a *** a -

      Kualitas apik lan desain apik

      warna: Lotus

    3. 9 *** r -

      Apik banget. Gedhe banget.

      warna: Lotus

    SKU: X468WPSIA48E Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori