UHYTGF Fashion Musim Dingin Jaket Wanita Double Breasted Mantel Wol Pendek Warna Solid Korea Slim Wanita Jaket Wol Longgar Ukuran 1150

(32 reviews customer)

Rega asli yaiku: 59.29 $.rega saiki: 36.75 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.43$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.43$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 14
31.63$
EMS
Ya
dina 11
46.00$
DHL
Ya
dina 12
47.06$
IP Fedex
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    HTB1DUriaIfrK1RjSszcq6xGGFXaJ

    UHYTGF Fashion Musim Dingin Jaket Wanita Double Breasted Mantel Wol Pendek Warna Solid Korea Slim Wanita Jaket Wol Longgar Ukuran 1150

    Rega asli yaiku: 59.29 $.rega saiki: 36.75 $

    Takon Pitakonan


      Share

    UHYTGF Fashion Musim Dingin Jaket Wanita Double Breasted Mantel Wol Pendek Warna Solid Korea Slim Wanita Jaket Wol Plus Ukuran Jaket 1150


    bobot 0.56 kg
    dimensi 18 × 18 × 8 cm
    Brand Name

    UHYTGF

    GTIN

    2000002732792

    Age

    18-24

    gaya

    Kantor Lady

    Busana Panjang

    short

    Asal

    Mainland China

    CN

    Zhejiang

    Material

    Wol, Polyester, Katun

    Dekorasi

    Kanthong, Tombol

    Komposisi Material

    Katun Poliester Wol

    Tipe Pola

    Solid

    release Date

    FW2022

    Usum

    Autumn / Winter

    Panggonan Asal

    China (Mainland)

    Panggil model

    Jas wol wanita

    Kolar

    Bunder-mudhun

    Jenis Penutupan

    Pindho Payudara

    Gaya lengan

    biasa

    Gender

    WOMEN

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    Koleksi

    Slim

    Jinis Elektronik

    Wol & Campuran

    Werna

    Ireng, Oranye, Abang, Red wine, Khaki, kuning, Navy, Grass ijo

    ukuran

    Ukuran M, L, XL, 2XL, 3XL

    Adhedhasar review 32

    3.88 sakabèhé
    59.38%
    9.38%
    6.25%
    9.38%
    15.63%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 32 kanggo UHYTGF Fashion Musim Dingin Jaket Wanita Double Breasted Mantel Wol Pendek Warna Solid Korea Slim Wanita Jaket Wol Longgar Ukuran 1150

    1. L *** i -

      Cantik!

      warna: Black Size: Kapal XXXL from: China

    2. m *** n -

      warna: anggur abang Size: Kapal XXL from: China

    SKU: 9Y3J6DNOU08D Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori