Trohestar 1D/2D Wireless Barcode Scanner Portable Bar Code Reader PDF417 USB Code Scanner Kompatibel Bluetooth kanggo Windows iOS

(6 reviews customer)

Rega asli yaiku: 135.62 $.rega saiki: 77.31 $

34 ing Simpenan

Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Trohestar 1D/2D Wireless Barcode Scanner Portable Bar Code Reader PDF417 USB Code Scanner Kompatibel Bluetooth kanggo Windows iOS 1

    Trohestar 1D/2D Wireless Barcode Scanner Portable Bar Code Reader PDF417 USB Code Scanner Kompatibel Bluetooth kanggo Windows iOS

    Rega asli yaiku: 135.62 $.rega saiki: 77.31 $

    Takon Pitakonan


      Share

    1D/2D Wearable Ring Barcode Scanner Mini Portable 3-in-1 USB Wired Wireless finger scanner Kompatibel kanggo Windows iOS

    Catetan:
    Barcode 1D, mung bisa scan barcode 1D
    Barcode 2D, bisa mindai barcode QR 1D lan 2D

    Desain Dering:Produk kita nggunakake desain dering sing bisa diatur sing nggawe tangan sampeyan pas karo pemindai,Lan bisa muter 270°,Nggawe gaweyanmu luwih gampang,Ngapikake efisiensi kerja.Mbantu sampeyan ngirit akeh wektu kerja.

    USB Kabel & Nirkabel Bluetooth-kompatibel: Loro mode sambungan, sampeyan bisa nransfer barcode menyang komputer langsung dening USB utawa sampeyan bisa nggunakake mode Bluetooth-kompatibel, Kang bisa nggawe sampeyan bisa digunakake luwih

    Convenient.The jarak transmisi blutooth nirkabel Max 50m / 128ft, gumantung ing alangan lan gangguan sinyal.

    Panyimpenan Memori 16M: Amarga fungsi Panyimpenan Memori 16M, Yen pemindai adoh banget saka host / panrima utawa makarya ing lingkungan sing ana alangan, Sampeyan isih bisa nggarap scanner barcode, Scanner bisa nyimpen nganti 130,000 barcode Max. Barcode mung dikirim menyang host / panrima yen sampeyan pengin. Systerm Kompatibel & Kemampuan Dekoding Kuat: Scanner barcode bisa digunakake karo PC, mesin POS, tablet utawa seluler

    Telpon. Kompatibel karo Win 7/8/10, IOS, Android, Linux, Mac OS, Bisa maca UPC-A, UPC-E, EAN-13, ISSN, ISBN, Kode 128, Kode 39, Kode 39 Lengkap ASCII, Kode 93, Kode 11, Interleaved 2 saka 5, Industri 2 saka 5, Standar 2 saka 5, Codabar, MSI, China Post, etc.Linear CCD Sensor, Bisa mindai Kode 1D ing layar.

    Baterei Kapasitas Gedhe: Baterei isi ulang 360mAh sing dibangun, Sawise kebak, scanner barcode bisa terus-terusan mindhai 6 jam, luwih gampang diisi kanthi kabel USB. Yen sampeyan duwe masalah babagan produk, hubungi kita.

    Babagan awake dhewe

    bobot 0.14 kg
    dimensi 13 × 11 × 4 cm
    Brand Name

    trohestar

    GTIN

    2000002595694

    Koleksi

    Barcode Scanner

    Tipe Element Scan

    CCD

    Asal

    Mainland China

    Resolusi Optik

    300*300

    Scan Breadth

    A3

    Kacepetan Scan

    200 scan / detik

    Tipe antarmuka

    USB

    Koleksi Product

    Barcode Scanner

    Certification

    CE

    Kedalaman Warna

    32 Bit

    Panggil model

    Scanner Barcode Ring sing Bisa Dipakani

    anyar

    New

    Scanning Sumber Cahya

    LED

    Wektu kanggo pasar

    Oct-11

    Feature1

    Scanner Protable

    Feature2

    Barcode Scanner

    Feature3

    Autoscanner

    Feature4

    Pamaca Barcode

    Feature5

    Wireless Barcode Reader

    Feature6

    Scanner Barcode Nirkabel

    Feature8

    Scanner Barcode 2D

    Feature9

    Scanner Barcode 1D

    Feature10

    Scanner QR Code

    Feature11

    Reader Bar

    Feature12

    Ring Scanner 2D

    Feature13

    Scanner driji

    Feature15

    Scanner PDF Barcode

    Fungsi1

    scanner portebel

    Fungsi2

    scanner 2d radio scanner

    Fungsi3

    maca kertu id elektronik

    Fungsi4

    Scanner barcode 1D

    Adhedhasar review 6

    4.83 sakabèhé
    83.33%
    16.67%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 6 kanggo Trohestar 1D/2D Wireless Barcode Scanner Portable Bar Code Reader PDF417 USB Code Scanner Kompatibel Bluetooth kanggo Windows iOS

    1. aku *** n -

      warna: 1D CCD

    2. Aku *** n -

      warna: 1D lan 2D

    3. K *** n -

      Pemain Lotte Courier nggunakake uga. KDC kothak gedhe utawa pasangan dual-nulis lan ndandani layanan, produk anyar pindhah saben lawang arch Sasi wis digunakake apik minangka katon ing TV. Pamuter disambungake menyang 땐 mode Bluetooth spp.

      warna: 1D CCD

    4. K *** m -

      warna: 1D CCD

    5. S *** s -

      warna: 1D lan 2D

    6. 남***정 -

      warna: 1D CCD

    SKU: 93K2U7U4EO11 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori