Trik Wong Mini Led Shock Senter Electric Shock Stick

(9 reviews customer)

Rega asli yaiku: 27.33 $.rega saiki: 14.48 $

  Cepetan! Sale rampung ing:

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Trik Wong Mini Led Shock Senter Kejut Listrik Stick 1

    Trik Wong Mini Led Shock Senter Electric Shock Stick

    Rega asli yaiku: 27.33 $.rega saiki: 14.48 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Outdoor Mountaineering Hiking Darurat Bebaya Mini Senter LED Senter

    Tongkat Listrik Portabel Tongkat Dolanan Utilitas Gadget Lelucon Lucu Prank

    Titik penjualan produk:

    • Cara sing apik kanggo ngapusi kanca, kulawarga, utawa kolega

    • A listrik nalika nyoba kanggo nggunakake item

    • Dolanan lucu sing cocog kanggo pesta, guyon prank

    • Seneng dolanan anyar!

    • Fungsi: Wong listrik + senter

    Keterangan:

    • Brand new

    • Aja lali karo iki

    • Warna: Ireng

    Catetan:

    • Pengeboran listrik ora kalebu.

    • Mangga ngidini kesalahan 1-2cm amarga pangukuran manual.

    • Werna item sing ditampilake ing foto bisa uga nuduhake sawetara beda ing monitor komputer amarga monitor ora calibrated padha.

    Paket kalebu:

    • 1 Pcs Trickle Tool

    bobot 0.03 kg
    dimensi 10 × 5 × 5 cm
    Brand Name

    ISHOWTIENDA

    GTIN

    2000002347125

    Asal

    Mainland China

    Certification

    Ana

    Jinis Senter

    Vara de choque

    Werna

    Putih

    Waterproof

    Ora Ana

    Model Lampu LED

    /

    Sumber cahya

    Lampu Pijar

    fungsi

    Self Defense, Hard cahya

    Jarak Lampu

    <50 m

    Dhukungan Dimmer

    File tunggal

    Mode Ngalih

    Nggedhekake

    Jarak fokus

    Non-luwes

    wattage

    Vara de choque

    Lumen

    liyane

    Material awak

    ABS

    Tipe Item

    Kangaroos

    Panggil model

    Vara de choque

    Charger

    Rechargeable

    liyane

    liyane

    Adhedhasar review 9

    3.78 sakabèhé
    44.44%
    33.33%
    0%
    0%
    22.22%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 9 kanggo Trik Wong Mini Led Shock Senter Electric Shock Stick

    1. a *** r -

      Ngemot warna: A Kapal from: China

    2. G *** a -

      Apik banget lan kerjane

      Ngemot warna: A Kapal from: China

    3. M *** n -

      Ngemot warna: A Kapal from: China

    4. c *** l -

      Gadget plastik apa wae…

      Ngemot warna: A Kapal from: China

    5. R *** o -

      Rtjj

      Ngemot warna: B Kapal from: China

    6. K *** r -

      Ngemot warna: B Kapal from: China

    7. M *** a -

      Ok

      Ngemot warna: A Kapal from: China

    8. E *** r -

      Ngemot warna: A Kapal from: China

    9. w *** a -

      Ngemot warna: B Kapal from: China

    SKU: FQ4G4OCYM75O Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori