Pengukur Tekanan Ban Lampu Latar Presisi Tinggi Digital Monitor Tekanan Ban Mobil Tekanan Udara Ban

(119 reviews customer)

Cepet! Swara 12 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Description:

  • Brand new and high quality

  • Size: 13*4.5*2.5cm/5.12*1.77*0.98inch

  • Empat Rentang Pengukuran: PSI: 0-150, Bar, KPA, Kgf/cm2

  • Tambah minimal: 0.5 PSI

  • Werna: Abang, Perak, Biru, Emas, Ireng, Abu-abu

  • Sumber Daya: 3 * AG13 (kalebu)

Spesifikasi:

  • Nozzle lan layar tampilan sing dipadhangi kanggo visibilitas utama ing cahya sing sithik utawa ing wayah wengi

  • Tampilan digital kanthi cepet lan jelas nuduhake maca sing tepat, ngilangi pangira analog

  • Segel nozzle menyang batang tutup kanggo pangukuran sing cepet lan akurat

  • Kontrol tombol push prasaja nguripake unit lan milih sawetara sing dikarepake

Catetan:

  • Mangga ngidini prabédan 1-3cm (0.4-1.18 ″) amarga pangukuran manual lan variasi warna sing sithik kanggo setelan tampilan sing beda

  • Amarga beda antarane monitor sing beda-beda, gambar kasebut bisa uga ora nggambarake warna barang kasebut

Paket kalebu:

  • 1 X digital pengukur ban

NO Retail Box. Dikemas Safely ing Bubble Bag.

bobot 0.09 kg
dimensi 5 × 5 × 5 cm
Asal

Mainland China

GTIN

2000000007977

Panggil model

264087

Material

Plastik & Logam

Adhedhasar review 119

4.92 sakabèhé
93.28%
5.04%
1.68%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 119 kanggo Pengukur Tekanan Ban Lampu Latar Presisi Tinggi Digital Monitor Tekanan Ban Mobil Tekanan Udara Ban

  1. a *** a -

    Apik banget, kaya sing diterangake, aku teka kanthi cepet.

    warna: B

  2. L***- -

    Paket kasebut teka kanthi cepet, 11 dina menyang wilayah Zhetysu. ora komunikasi karo bakul. Paket tipis, tipis. Nanging barang ora rusak. Baterei dipasang. Dadi aku langsung mriksa. Katon nuduhake kanthi bener. Wis 3 unit pangukuran.

    warna: Black

  3. s *** c -

    pangiriman cepet, produk apik banget

    warna: Blue

  4. a *** s -

    Wacan sing akurat banget lan gampang digunakake.

    warna: Blue

  5. A *** y -

    Njupuk Ajaib Dane, protes vidraz. Sho mate: Misha bali pidkachav karo kompresor bazeus anyar ing ngarep 2.3, mburi ing 2.1. Piranti Danius kanthi nuduhake ing ngarep 2.5 ing mburi 2.3. Kita kudu ngerti manometer kanggo aku, aku kaya, aku kaya, aku kaya, nambah celah lan nggawe koreksi. Lan ing asas whirl th shvidko vimiryut, sampeyan bisa kupuvati

    warna: Red

  6. m *** m -

    Teka kanthi cepet, kualitas apik banget, kerjane - penjual matur nuwun

    warna: Blue

  7. J *** A -

    Produk sing apik banget ... 100% nyaranake.

    warna: B

  8. UShopper -

    warna: Red

  9. j***m -

    Aku ditampa kanthi apik. Iku apik amarga pangiriman cepet.

    warna: Silver

  10. Aku r -

    Produk katon sampurna kaya katrangan, aku ora mriksa manawa menehi nilai nyata nanging bisa ujar manawa menehi asil sing apik, cendhak, penjual wis divalidasi, aku uga puas

    warna: Dark Grey

  11. J *** e -

    Ditampa ing 11 dina ing Phnom Penh. Kualitas apik banget. Dibungkus kanthi apik. Dianggo persis kaya samesthine. Highly dianjurake. matur nuwun.

    warna: Red

  12. S *** a -

    Barange padha liwati, Bulo ing ob’dnaniy, banjur bungkusane dadi Sobi. The scale is pidsvichuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyya T chotori scale vimiru.

    warna: Black

  13. E *** z -

    warna: Red

  14. a *** r -

    Lenggo OK

    warna: Red

  15. t *** k -

    Tutul murah! Ing bisnis ora Cho So

    warna: Red

  16. j *** z -

    Katon kualitas apik banget aku arep mudhun kanggo nyoba ing mancal

    warna: Red

  17. j *** t -

    matur nuwun kanthi sanget, lan pengiriman cepet banget…

    warna: Pengukur Tekanan Tirus

  18. J *** o -

    Oke, kerjane kanthi bener. Tekan ing kondisi apik. Bahan kasebut plastik, nuduhake yen ora atos.
    Kanggo rega kabeh apik, aku nyaranake.

    warna: Dark Grey

  19. S *** o -

    Produk kaya sing diterangake. Kabeh Rekomendasi kanggo bakul. Teka ing wektu cendhak.

    warna: Black

  20. Aku ora ngerti -

    Bahan katon apik. Wis digunakake kaping pirang-pirang lan beda-beda gumantung saka siji pound kira-kira. Iku apik mung apa aku needed lan materi super. Rasane abot, ora mung plastik sing praktis lan cilik lan aku tekan Meksiko sajrone 15 dina. Super mega cepet.

    warna: Black

  21. UShopper -

    warna: Dark Grey

  22. J *** z -

    Kalibrasi kanthi apik lan praktis lan migunani, operasi sing apik banget

    warna: Black

  23. O *** O -

    Ditampa ing kahanan sing apik lan kerjane kanthi apik.

    warna: TG805

  24. A *** a -

    Barang kanggo tsyna sampeyan, aku ora bakal tekan spool, aku ora bakal ngelingi kosok vimivannya.

    warna: B

  25. R *** v -

    Nyatane, aku durung mriksa, aku bakal nulis mengko. Baterei wis ana ing piranti lan iki +

    warna: Silver

  26. V *** v -

    Aku bakal nuduhake manawa, aku nyaranake.

    warna: Blue

  27. A *** e -

    Sae sanget. Wis teka sadurunge tanggal sing dijadwalake. Kerjane sampurna, lan iku ngormati sing ndadekke batre klebu! Recomendable👍

    warna: Black

  28. O *** z -

    Sampurna tundhuk karo katrangan, disaranake bakul, mung complaint yaiku aku butuh wektu luwih suwe tinimbang sing wis ditemtokake

    warna: Blue

  29. S *** r -

    produk gedhe, khusus ing rega. teka cepet banget, dikemas kanthi apik, lan nyaman banget kanggo digawa ing tas ngarep skuter (att. pic)

    warna: VT708

SKU: X76U6TDAEFM8 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
Alat Pengukur Tekanan Ban Lampu Latar Presisi Tinggi Digital Monitor Tekanan Ban Mobil Tekanan Udara Ban 1

Pengukur Tekanan Ban Lampu Latar Presisi Tinggi Digital Monitor Tekanan Ban Mobil Tekanan Udara Ban

Takon Pitakonan