THINKTHENDO Populer Wanita Evening Shoulder Bag Bridal Clutch Party Prom Wedding Envelope Handbag New

(42 reviews customer)

6.78$ - 6.98$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
2.24$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 7-16
32.55$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 10
64.15$
UPS dipercepat
Ya
dina 11
76.66$
DHL
Ya
dina 8
76.77$
UPS Express Saver
Ya
dina 12
78.44$
IP Fedex
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    HTB1VONQdnXYBeNkHFrdq6AiuVXa7

    THINKTHENDO Populer Wanita Evening Shoulder Bag Bridal Clutch Party Prom Wedding Envelope Handbag New

    6.78$ - 6.98$

    Takon Pitakonan


      Share

     

    THINKTHENDO Populer Wanita Evening Shoulder Bag Bridal Clutch Party Prom Wedding Envelope Handbag New

    Description:

    • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur
    • Kantong sore iki kanthi garis sing ora rapi minangka aksesoris penting ing lemari klambi wanita. Versi eksklusif iki minangka aksesoris sore sing becik. Iki digawe saka kulit alus, kanthi tali rantai sing bisa dicopot. Tas sore iki bisa ngemot dompet cilik, telpon, lipstik, dandanan kompak lan penting cilik liyane. Prodhuk iki nduweni rantai dawa lan/utawa cendhak sing bisa dicopot sing ngidini sampeyan nyimpen dompet ing cedhak awak tanpa nyekeli ing tangan. Sampeyan milih carane sampeyan pengin nyandhang. Iku pilihan serbaguna kanggo nggunakake kabeh taun suwene.

      fitur:

    • Gesper hardware berkualitas tinggi lan tahan lama.
    • Dihiasi nganggo manik-manik sing mengkilat lan ngisor bahan sutra. Ing njero lapisan poliester kanthi siji kanthong cilik
    • Tas iki bakal nggawe sampeyan luwih modis, seksi, elegan lan percaya diri.
    • Sampurna kanggo Wedding, Party, Prom, Ball lan acara sore.
    • Hadiah paling apik kanggo pacar, bojo, kekasih lan kanca.
    • Cocog kanggo kabeh gaya sandhangan.

      specifications:

    • Bahan: payet sing mencorong lan bahan ngisor sutra
    • Gunakake: Clutch Handbag / Tas Rantai Pundhak / Dompet
    • wusana: Wedding/Pesta Koktail/Wengi/Prom
    • Ukuran: app.19.8x11.5x4.8cm / 7.80x4.53x1.89"
    • Panjang rantai: app.116cm/45.67"
    • Werna kasedhiya: Black, Gold, Silver, Champagne
    • Jumlah: 1 Pc

    Catetan:

    1.Transition: 1cm = 10mm = 0.39inch

    2. Mangga ngidini kesalahan 1-3mm amarga pangukuran manual. pls priksa manawa sampeyan ora pikiran sadurunge tawaran.

    3. Amarga beda antarane monitor, gambar bisa uga ora nggambarake warna sing bener saka item kasebut. Matur nuwun!

    bobot 0.322 kg
    dimensi 25 × 15 × 10 cm
    Brand Name

    THINKTHENDO

    GTIN

    2000002812319

    Panggonan Asal

    Provinsi HE BEI, Provinsi HE BEI

    Asal

    Mainland China

    CN

    Guangdong

    Material utama

    Silk

    Wangun

    Minaudiere

    Lining Material

    Silk

    gaya

    Lady

    Panggil model

    C5779

    Atose

    SOFT

    Tipe Pola

    Solid

    Interior

    Ora Pocket

    wusana

    Versatile

    njaba

    Ana

    Dekorasi

    Berlian, Rantai

    Gender

    WOMEN

    Jenis Penutupan

    Hasp

    Adhedhasar review 42

    4.76 sakabèhé
    85.71%
    9.52%
    2.38%
    0%
    2.38%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 42 kanggo THINKTHENDO Populer Wanita Evening Shoulder Bag Bridal Clutch Party Prom Wedding Envelope Handbag New

    1. R *** r -

      Tas teka crumpled, dikempalken ala. Rantai katon ala, sampeyan kudu ngganti. Kanthong jero sing aneh banget. Sequins crumble, nanging ora kritis. Aku ora komunikasi karo bakul.

      warna: Champagne

    2. YShopper -

      Fantastic

      warna: emas

    3. V *** a -

      Apik banget

      warna: Silver

    4. E -

      Apik banget, kopling cilik. Bubuk + telpon + lipstik = becik kanggo ukuran iki. Barang teka sadurunge wektu sing diumumake! Matur nuwun! Penjual dipercaya. nyaranake.

      warna: Black

    5. m***t -

      Apik banget, kaya sing dikarepake, aku nyaranake kanggo upacara

      warna: emas

    6. K *** a -

      Aku pancene disenengi tas tangan. Cilik lan alus, banget feminin lan apik banget ing cahya. Aku menehi saran kanggo kabeh wong

      warna: Silver

    7. P *** a -

      ayu. Dibungkus kanthi sampurna.
      Pangiriman cepet menyang Republik Ceko - 10 dina.

      warna: Silver

    8. s *** y -

      regane ora elek ☺️ teka awal

      warna: emas

    9. v *** n -

      warna: Black

    10. C *** s -

      Apik banget, sumorot banget.😍

      warna: Silver

    11. M *** v -

      Pangiriman cepet banget !!! lan kualitas apik, lan kaya ing gambar!

      warna: Champagne

    12. J *** o -

      Apik aku seneng banget ketemu pangarepan lan teka sadurungé

      warna: Champagne

    SKU: 1YUCPW5KF7I5 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori