Celana Formal Kaki Lurus Tipis 2024 Baru Wanita Pinggang Tinggi Longgar Gadis Slim Fit Celana Longgar Kasual Wanita Abu-abu Kopi Celana Panjang Hitam

5.31$ - 6.23$

Cepet! Swara 13 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

1. Choose matching size based on the Size Chart. e.g.

2.If you have any problems ,pls let me know!

3.If you want to wholesale , please contact us, we will give you a discount price and fast delivery way.

 

 

Werna

release Date

Summer 2024

Craft of Weaving

rusak

Usum

Spring / Summer

Age

JUNIOR

Panggonan Asal

China (daratan)

Panggil model

6541

Gaya Pant

Wide leg pants

Gaya ngarep

Sarung tangan

Jinis Pinggang

dhuwur

Tipe Pola

Solid

Dekorasi

Button,Pockets,Fake Zippers,Pleated,Folds

Jenis Penutupan

Drawstring

Tipe kain

campuran

Cocog Ketik

biasa

gaya

Formal

Length

dawa lengkap

Material

KATUN, POLYESTER

Gender

WOMEN

Asal

Mainland China

CN

Guangdong

Elastisitas

Strech sithik

Size

, , , , ,

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Thin Srtaight Leg Formal Pants 2024 New Women High Waisted Baggy Girls Slim Fit Casual Loose Pants Lady Gray Coffee Black Slacks”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005007216407325 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Celana Formal Kaki Lurus Tipis 2024 Baru Wanita Pinggang Tinggi Longgar Gadis Slim Fit Celana Longgar Kasual Wanita Abu-abu Kopi Celana Panjang Hitam

5.31$ - 6.23$

Takon Pitakonan