Kenthel Debu Wipes Reusable Super Mitt Microfiber Debu Removal Debu Sarung Tangan Cleaning

(4 reviews customer)

Rega asli yaiku: 9.70 $.rega saiki: 6.78 $

4990 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 3.16$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
3.16$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
5.08$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 11
20.00$
DHL
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Tisu Debu Menebal Sarung Tangan Pembersih Debu Super Mitt Microfiber Bisa Digunakake Ulang 1

    Kenthel Debu Wipes Reusable Super Mitt Microfiber Debu Removal Debu Sarung Tangan Cleaning

    Rega asli yaiku: 9.70 $.rega saiki: 6.78 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Nama: Sarung tangan pembersih non-anyaman

    Bahan: serat bambu, kain non-anyaman

    Fitur: Non-woven, Environme, Secur Tasteless, Multilayer, Diulang, Non-slip, Basah lan Kering Dual Use

    Werna: Putih

    Ukuran: 225x205mm

    Isi Paket:

    10 pcs/bag Non-woven Sarung Tangan Pembersih

    Catetan:

    Amarga pangukuran manual, wenehake panyimpangan pangukuran sing sithik.

    Amarga tampilan lan efek cahya sing beda, warna item sing asli bisa uga beda karo warna sing ditampilake ing gambar.

    bobot 0.054 kg
    dimensi 10 × 10 × 5 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002373834

    Material

    Non-woven

    Dianggo

    Cleaning

    Panggil model

    Serat pring, kain sing dudu tenunan

    Adhedhasar review 4

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 4 kanggo Kenthel Debu Wipes Reusable Super Mitt Microfiber Debu Removal Debu Sarung Tangan Cleaning

    1. O *** n -

      warna: Putih

    2. B *** n -

      warna: Putih

    3. L *** a -

      warna: Putih

    4. YShopper -

      pratique

      warna: Putih

    SKU: NXSTXQEATK01 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori