Sun Moon Dicetak Transparan Mesh Seksi T-Shirt Wanita O-Neck Lengan Panjang Ramping Dasar Kasual Atasan Wanita 2021 Musim Semi Baru

(12 reviews customer)

2.97$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    HTB10cCsM3HqK1RjSZJnq6zNLpXac

    Sun Moon Dicetak Transparan Mesh Seksi T-Shirt Wanita O-Neck Lengan Panjang Ramping Dasar Kasual Atasan Wanita 2021 Musim Semi Baru

    2.97$

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.08 kg
    dimensi 30 × 20 × 5 cm
    Brand Name

    AOWOFS

    GTIN

    2000002662631

    Gaya lengan

    biasa

    Tipe kain

    Mesh Fabric

    Asal

    Mainland China

    Usum

    Spring / Autumn

    Material

    Spandex, Polyester

    Busana Panjang

    biasa

    Dekorasi

    Ana

    Tipe Item

    menang

    Jinis Tops

    Tees

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    Pola Padha

    Art

    Tipe Pola

    Kartun

    Panggil model

    DF-1339/c

    Gender

    WOMEN

    Cocog Ketik

    ceking

    gaya

    Casual

    Age

    Umur 18-35 Taun Lawas

    Kolar

    O-Neck

    Adhedhasar review 12

    4.42 sakabèhé
    75%
    8.33%
    8.33%
    0%
    8.33%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 12 kanggo Sun Moon Dicetak Transparan Mesh Seksi T-Shirt Wanita O-Neck Lengan Panjang Ramping Dasar Kasual Atasan Wanita 2021 Musim Semi Baru

    1. J***ć -

      tau paket, nanging bakul apik lan menehi bali dhuwit

      warna: Black Size: M

    2. s***e -

      Ndhuwur asline ayu tenan, nanging ukurane cilik banget, aku biasane gedhe lan sing gedhe ora nganti setengah mudhun ing awakku :(

      warna: Black Size: L

    3. N *** b -

      deskripsi sing ora cocog yaiku cendhak potong lan yen 40dd sampeyan ora keganggu, aku kudu golek bocah kanggo menehi ukuran x1, iku ndhuwur sing lucu nanging ora pantes bintang.

      warna: Black Size: L

    4. YShopper -

      Kaos iki apik banget. Aku pas US ekstra cilik, lan sizs cilik watara padha.

      warna: Black Size: S

    5. U *** r -

      Super cute! Agak nyenyet kanggo mlebu nanging nyaman yen wis aktif! Werna uga apik banget!

      warna: Black Size: S

    6. C *** 9 -

      Cepet teka. Pola ora persis kaya gambar. Sandhangan digawe kanthi apik. Aku nyaranake yen sampeyan ora peduli karo rincian cilik. Suns katon gooty sethitik haha, Aku seneng

      warna: Black Size: S

    7. v *** v -

      warna: ireng Size: L

    8. C *** p -

      100

      warna: ireng Size: L

    9. v *** e -

      uga

      warna: ireng Size: M

    10. S *** y -

      warna: putih Size: M

    11. M *** S -

      warna: putih Size: M

    12. b***r -

      Katon apik! Malah ing dodo gedhe bakal pas.

      warna: ireng Size: L

    SKU: Q9L5V4DABDP2 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori