Musim Panas Pria Kaos Kebesaran Longgar Pakaian Vintage Lengan Pendek Fashion America Route 66 Huruf Dicetak O Kerah T Shirt

(48 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H05d834a899b44601b6f2ad880a1cb258p

    Musim Panas Pria Kaos Kebesaran Longgar Pakaian Vintage Lengan Pendek Fashion America Route 66 Huruf Dicetak O Kerah T Shirt

    Takon Pitakonan


      Share

    modname = ckeditor

    *****Sugeng rawuh ing Toko Kita*****

    Yen sampeyan seneng item iki, mangga ditambahake menyang cart; Yen sampeyan seneng toko kita, mangga tindakake toko kita. Matur nuwun!

    Ing wektu sing padha mangga mbayar manungsa waé menyang toko kita, kita bakal kerep nganyari gaya sandhangan!! ! Ana akeh fashion 3d hoodies lan t-shirts ing toko kita. Seneng blanja!!!

    Proses Printing: Panggunaan teknologi printing digital majeng, Gambar luwih cetha, luwih nyata. Saben hoodie digawe saka kain alus, Stretchy lan nyaman sing ora bakal nyusut utawa luntur!!!

    Kanthi pola cetak 3D sing kelangan, Sampeyan uga gampang banget kanggo macak lan nggawe gaya sampeyan dhewe. Desain apik gayane sing sampurna kanggo nyandhang saben dina / santai / hang-out / omah / pesta / prom / festival / hadiah, lan liya-liyane! Cocog kanggo pasangan / wanita / lanang / wadon / lanang lan liya-liyane.

    Bahan: Serat Poliester

    Tipe: T-shirt

    Collar: O-Neck

    Ukuran: Ukuran AsiaXXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL (ples priksa tabel ukuran sadurunge pesen, matur nuwun!)

    Pangiriman: Kita bakal ngirim ing 2-3 dina kerja sawise pesenan.

    Cathetan: Ukuran kita yaiku Ukuran Asia, ukuran 1-2 luwih cilik tinimbang ukuran euro, pilih ukuran sampeyan miturut bagan ukuran.

    Manungsa waé:

    1. Werna bisa uga rada beda amarga monitor. Mugi sampeyan kindly pangerten! manungsa waé:

    2. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan bab produk kita, kita bakal ngatasi pitakonan iki kanggo sampeyan sanalika bisa.

    3. Umpan balik lintang 5 sampeyan bakal dihargai lan bakal nyengkuyung kita kanggo menehi sandhangan sing luwih terjangkau lan berkualitas.

    4. Nyuwun pangapunten bilih D.PO Boxes lan alamat militèr (APO, FPO) ora bisa dikirim.

    bobot 0.15 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Scene ditrapake

    Saben

    GTIN

    2000002719700

    Lengan Panjang (cm)

    short

    Musim sing Ditrapake

    panas

    gaya

    Gaya 3D

    Asal

    Mainland China

    CN

    Jiangxi

    Material

    Polyester, Spandex

    Gaya lengan

    Lengan Reguler

    Hooded

    Ora Ana

    Tipe kain

    Broadcloth

    Tipe Pola

    3D

    Panggonan Asal

    China (Mainland)

    Gaya 1

    Busana Pria 2022

    jinis item

    Busana Pria Musim Panas

    jinis ndhuwur

    Kaos Nyaman Kanggo Pria

    jender

    wong

    gaya lengan4

    streetwear lengan pendek

    kerah

    kaos o-neck

    Dawa lengan

    kaos singkat

    style3

    Santai

    gaya lengan2

    conventional

    style2

    hip hop

    jinis pola 11

    print

    gaya lengan3

    lengan biasa

    gaya lengan1

    biasa

    materi2

    polyester lan spandex

    style1

    tops fashion

    Adhedhasar review 48

    4.04 sakabèhé
    64.58%
    6.25%
    10.42%
    6.25%
    12.5%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 48 kanggo Musim Panas Pria Kaos Kebesaran Longgar Pakaian Vintage Lengan Pendek Fashion America Route 66 Huruf Dicetak O Kerah T Shirt

    1. R *** a -

      Banget tipis lan entheng, nyaranake tuku ukuran sing luwih gedhe tinimbang sing umum digunakake.

      warna: 1688-L-7 Size: L

    2. YShopper -

      Davolna, njupuk ukuran luwih saka 4hl, Panggonan 3HL, kanggo 1.80 lan 85 kg. tipis, nanging materi normal. pangiriman cepet.

      warna: 1688-L-7 Size: 4XL

    3. E *** a -

      Kualitas kaos ora kaya sing dakkarepake

      warna: OFSM-00726 Size: 2XL

    4. O *** a -

      A malomerit sethitik, kanggo mangsa panas, dhawuh putra telu, kabeh nyedhaki lan disenengi. Kualitas apik. Aku nyaranake bakul

      warna: 1688-OFSW-0108 Size: 6XL

    5. J *** z -

      Ing produk cocog karo announced nanging wis njupuk luwih saka rong sasi kanggo njaluk ngarep lan aku wis ora bisa kanggo ndeleng tindakake-munggah, Aku ora seneng karo aspek sing.

      warna: 1688-P-0176 Size: Ukuran Asia-XXL

    6. R *** o -

      Tipis banget. Kualitas cetakan cocog karo rega. Bakal ditindakake kanggo musim panas.

      warna: OFSM-00736 Size: Ukuran Asia-3XL

    7. R *** r -

      Teka 2 kaos, 2XL, 4XL, mung pesen 4XL. Materi kasebut bisa dideleng, mung ana ing siji bidang. Kanggo tutul kaya-kaya.

      warna: 1688-L-7 Size: Ukuran Asia-4XL

    8. S *** t -

      warna: 1688-P-0112 Size: Ukuran Asia-3XL

    9. A *** s -

      Apik, kualitas apik!

      warna: 1688-L-7 Size: Ukuran Asia-XXL

    10. y *** e -

      Kaos sing apik banget, dudu warna katun lan gambar sing super ora bisa dikandhakake nanging ukuran M sing dakkarepake lan ukurane cilik banget njupuk ukuran ing ndhuwur kaping pirang-pirang ora aku nyaranake matur nuwun sing luwih gedhe

      warna: 1688-P-0195 Size: Ukuran Asia-M

    11. R *** c -

      Aku 80 kg, 174 cm. Aku kudu pesen XL, iku sethitik kanggo kula. Nanging aku tresna marang dheweke kanthi cara sing padha.

      warna: 1688-L-7 Size: Ukuran Asia-L

    12. T *** r -

      Printing burem, lan kain apik banget, kualitas banget kurang

      warna: OFSM-00736 Size: Ukuran Asia-XXL

    13. YShopper -

      Padha poloche apik

      warna: OFSM-00729 Size: Ukuran Asia-M

    14. L *** a -

      Elinga yen sampeyan mbayar 5 euro kanggo produk. Liyane sing penting, mesthi tuku sing luwih gedhe tinimbang sing biasa. Yen sampeyan M, tuku L. yen L XL tuku.

      warna: OFSM-00731 Size: L

    15. C *** y -

      Murah elek lan tipis

      warna: 1688-P-0112 Size: Ukuran Asia-6XL

    16. C *** y -

      Iki murah lan flimsy lan ora atraktif. Uga ana pedhot karo bakul babagan pengiriman. Item teka sawetara dina sawise ujar "dikirim". Aku ora nyaranake.

      warna: 1688-L-7 Size: Ukuran Asia-6XL

    17. L *** L -

      warna: OFSM-00727 Size: Ukuran Asia-4XL

    18. C *** O -

      Bahan bukan katun

      warna: 1688-L-7 Size: XXXL

    SKU: CZCO4BISM9R0 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori