Musim Panas Horor Tengkorak Cetak 3D Pria T-shirt Longgar O-Neck Lengan Pendek Skeleton Street Rock Hip-Hop Atasan & Kaos Pria Pakaian 6XL

(50 reviews customer)

Cepet! Swara 10 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

modname = ckeditor

*****Sugeng rawuh ing Toko Kita*****

Bahan: Polyester + Spandex

Tipe: T-shirt

Collar: O-Neck

Ukuran: ukuran Asia XXS-6XL (pls mriksa bagan ukuran sadurunge pesen, matur nuwun!)

Pangiriman: Kita bakal ngirim ing 2-3 dina kerja sawise pesenan.

Cathetan: Ukuran kita yaiku Ukuran Asia, ukuran 2-3 luwih cilik tinimbang ukuran euro, pilih ukuran sampeyan miturut bagan ukuran.

Manungsa waé:

1. Werna bisa uga rada beda amarga monitor. Mugi sampeyan kindly pangerten! manungsa waé:

2. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan bab produk kita, kita bakal ngatasi pitakonan iki kanggo sampeyan sanalika bisa.

3. Umpan balik lintang 5 sampeyan bakal dihargai lan bakal nyengkuyung kita kanggo menehi sandhangan sing luwih terjangkau lan berkualitas.

4. Nyuwun pangapunten bilih D.PO Box lan alamat militèr (APO, FPO) mboten saged dipun kirim.

bobot 0.15 kg
dimensi 10 × 10 × 10 cm
Scene ditrapake

Blanja

GTIN

2000002716143

Lengan Panjang (cm)

short

Musim sing Ditrapake

panas

gaya

HIP HOP

Asal

Mainland China

CN

Jiangxi

Material

Polyester, Spandex

Kolar

O-neck, Summer Round Neck Kaos Kebesaran

Gaya lengan

Lengan Reguler

Hooded

Ora Ana

Tipe kain

Broadcloth

Gender

MEN

Tipe Pola

Tengkorak

Jinis Tops

Tees

Tipe Item

menang

Panggonan Asal

China (Mainland)

Size

Ukuran Asia XXS-6XL

Musim sing Cocog

Busana Pria Kanggo Musim Panas, Musim Semi, Musim Gugur

Werna

Minangka Gambar Show

Gaya Kaos

High Street, Kaos kasual kanggo pria

Graphic

Hip-Hop Teror Skeleton

Adhedhasar review 50

4.58 sakabèhé
74%
18%
4%
0%
4%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 50 kanggo Musim Panas Horor Tengkorak Cetak 3D Pria T-shirt Longgar O-Neck Lengan Pendek Skeleton Street Rock Hip-Hop Atasan & Kaos Pria Pakaian 6XL

  1. L *** z -

    Cah super

    warna: TXSkulls-72601 Size: 3XL

  2. L *** y -

    warna: 62201 Size: 2XL

  3. g *** t -

    Isin milih ukuran salah cilik banget

    warna: OFSX-00121 Size: L

  4. M *** 8 -

    Bojoku seneng banget. Dheweke pancen keren.😍

    warna: TXSkulls-72601 Size: Ukuran Asia-M

  5. g *** s -

    T-shirt tipis, luwih panas. Gambar kasebut cetha lan apik banget. Mung negatif yaiku ukuran. Aku njupuk 3XL, ing ukuran kita mung XL. Sayange bojoku ora bisa nganggo.

    warna: OFSX-00121 Size: 3XL

  6. S *** v -

    Bahan sintetis, tipis... Keren banget

    warna: TXHZY-20220624-15 Size: Ukuran Asia-3XL

  7. 2 *** r -

    Super. minus pengiriman dawa 2 wulan

    warna: OFSX-00121 Size: Ukuran Asia-3XL

  8. H***C -

    Sandhangan sing apik banget. Yen ora apik

    warna: TXHZY-20220624-15 Size: Ukuran Asia-3XL

  9. YShopper -

    Kabeh sampurna lan kualitas apik banget

    warna: OFSX-00121 Size: Ukuran Asia-2XL

  10. L *** o -

    Bahan tipis banget nanging nyaman banget kanggo nyandhang. Ing mangsa panas banget Udhara lan kringet. Desain punika megagut. Dianjurake tuku saka kula, nanging luwih apik supaya luwih gedhe tinimbang tabel sing dituduhake.

    warna: OFSX-00121 Size: L

  11. M *** a -

    Aku seneng! Njupuk ukuran ing ndhuwur yen sampeyan dhuwur! Pangiriman super cepet

    warna: TXHZY-20220624-15 Size: Ukuran Asia-XL

  12. J *** z -

    Desaine super keren. Aku tresna iki! Elinga pesenan minimal ukuran sing luwih gedhe yen sampeyan manggon ing Amerika!

    warna: OFSX-00121 Size: Ukuran Asia-L

  13. j *** n -

    Aku nyaranake ukuran ing ndhuwur sampeyan kanggo kepenak lan dawa sing sampurna

    warna: OFSZ-01288 Size: Ukuran Asia-M

  14. a *** s -

    T-shirt sing apik. Njupuk ukuran luwih akeh, teka kanthi sampurna.

    warna: zjm1-1613 Size: Ukuran Asia-L

  15. Dr -

    T-shirt gedhe. Cukup kaya gambar, nanging polyester. Ukuran titik ing, nggunakake guide.

    warna: OFSZ-00003 Size: Ukuran Asia-5XL

  16. YShopper -

    Aku tuku kanggo hadiah lan aku kepincut

    warna: OFSZ-00064 Size: Ukuran Asia-XL

  17. J *** l -

    warna: OFSX-00121 Size: Ukuran Asia-L

  18. B *** r -

    warna: OFSX-00121 Size: Ukuran Asia-2XL

  19. B *** r -

    Palu, kualitas dhuwur nanging bisa luwih apik dijahit, nanging tuku sing adil lan bahan sing apik

    warna: OFSX-00121 Size: 3XL

  20. o *** r -

    Kaos kaya rong ukuran luwih cilik tinimbang taya sing wis diwenehi label.

    warna: OFSX-00121 Size: XL

SKU: 9WDJV1UOWW63 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
S5eb258f56d634e9cb11000c8e0900a24n

Musim Panas Horor Tengkorak Cetak 3D Pria T-shirt Longgar O-Neck Lengan Pendek Skeleton Street Rock Hip-Hop Atasan & Kaos Pria Pakaian 6XL

Takon Pitakonan