Stopper Pintu Stainless Steel, Stop Pintu Magnetik, Penangkap Pintu, Sekrup Bebas Paku

(77 reviews customer)

2.30$ - 2.97$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 3.56$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
3.56$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
10.04$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 14
24.09$
EMS
Ya
dina 11
28.77$
DHL
Ya
dina 12
29.96$
IP Fedex
Ya
dina 8
57.93$
UPS Express Saver
Ya
dina 10
64.15$
UPS dipercepat
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Stopper Pintu Stainless Steel, Stop Pintu Magnetik, Penangkap Pintu, Sekrup Bebas Paku 1

    Stopper Pintu Stainless Steel, Stop Pintu Magnetik, Penangkap Pintu, Sekrup Bebas Paku

    2.30$ - 2.97$

    Takon Pitakonan


      Share

    specifications

    Merk: NAIERDI
    Warna: Stainless Steel perak/Abang perunggu/Ijo perunggu/Ireng/Putih/Emas
    Material: Stainless Steel
    Ukuran: Minangka gambar

    Paket Termasuk: 1 x door stop, stiker bebas paku, sekrup

    Kabar

    Yen sampeyan nginstal stiker tanpa kuku, gunakake wadhah lawang sawise nempel nganti 48 jam.

    Ora Perlu Bor, 2 Cara Instal

    Gunakake stiker tanpa kuku tanpa pengeboran, NO Hole, utawa dipasang kanthi permanen nganggo sekrup.

    Sampeyan bisa milih 1 jinis paket dhisik yen sampeyan ora yakin produk kita bisa pas.

    Perlindhungan Marang Karusakan

    Pintu mandeg magnetik saka NAIERDI nyegah lawang sampeyan ora ditutup kanthi teknologi soft-catch door terintegrasi.

    Penyangga musim semi sing apik banget sing dimuat ing tangkapan nyerep kekuwatan nutup lawang kanthi angel, nyedhiyakake tembok proteksi sing luwih apik, nggawe sampeyan tentrem.

    Bahan paling apik

    NAIERDI magnet lawang stopper digawe saka stainless steel, kang kuwat lan ora gampang rusak, teyeng-bukti lan awet, malah ing jedhing udan lan jamban.

    bobot 0.1 kg
    dimensi 20 × 10 × 10 cm
    Brand Name

    NAIERDI

    GTIN

    2000002345121

    Asal

    Mainland China

    Certification

    Ana

    Koleksi

    Lawang Stop, Door Holders, Door Stop, Door Stopper, Stop Door saka mbanting

    Panggil model

    DS-G266

    Werna

    Stainless Steel Sliver / Bronze ijo / Bronse abang / Ireng / Putih / Emas

    Material

    Steel

    2 Instalasi

    Instalasi Stiker utawa Sekrup Non-punch

    fitur

    Ora Rusty, Water-proof, Bisa meneng tanpa gangguan, Heavy-tugas

    Nyelehake Kapal

    nampa

    Diskon Grosir

    Hubungi kita

    Adhedhasar review 77

    4.83 sakabèhé
    86.84%
    11.84%
    0%
    0%
    1.32%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 77 kanggo Stopper Pintu Stainless Steel, Stop Pintu Magnetik, Penangkap Pintu, Sekrup Bebas Paku

    1. UShopper -

      pengiriman cepet lan pangiriman. Katon kaya sing diterangake. Aku isih kudu nginstal lan mriksa cara kerjane.

      warna: Kapal Perak from: China

    2. UShopper -

      Umumé, produk kasebut apik banget, nanging ing sawetara panggonan sampeyan kudu ngatur file. Iku luwih apik kanggo meneng menyang tembok karo ngawut-awut poto-nutul (ana pesawat), digunakake sembrani lan tape bisa luh mati wallpaper. Norma packing, pangiriman 13 dina

      warna: Kapal emas from: China

    3. J *** d -

      warna: Kapal Putih from: China

    4. J *** O -

      Kemasan teka battered, nanging dadi logam produk ora mengaruhi akeh, produk kualitas apik banget, krasa abot, teka karo ngawut-awut lan tape 3M kanggo didandani. Magnetik banget kuwat lan gampang banget kanggo nginstal, sanajan ora nggawa nginstal instruktif karo sethitik engineering.

      warna: Kapal Putih from: China

    5. a *** r -

      Produk super efektif banget

      warna: Kapal Perunggu Ijo from: China

    6. L *** r -

      produk apik

      warna: Kapal Perak from: China

    7. G *** a -

      warna: Kapal Perak from: China

    8. D *** u -

      Katon apik, stainless steel, aku seneng

      warna: Kapal Perak from: China

    9. Aku *** -

      apik tenan

      warna: Kapal Perak from: China

    10. r *** r -

      Sayange, piring dhasar rada bengkok.
      Yen ora OK.

      warna: Kapal Perak from: China

    11. p***r -

      warna: Kapal Perunggu Abang from: China

    12. A *** k -

      Panas, yakysny sing trimach gayane kanggo lawang. Rekomendasi!

      warna: Kapal Putih from: China

    13. l *** r -

      Kaya sing diterangake. sembrani cukup kuwat. matur nuwun

      warna: Kapal Perunggu Abang from: China

    14. C *** a -

      Nerapake tujuane, magnet sing dakanggep duwe kekuwatan luwih sithik tinimbang sing dibutuhake, nanging aku seneng karo produk kasebut

      warna: Kapal Putih from: China

    15. P *** i -

      Banget produk.

      warna: Kapal Perak from: China

    16. UShopper -

      Rampung ora sampurna resik, nanging sethitik konco lawang.
      Pita loro-lorone uga kuat, dadi mung wallpaper utawa tongkat sing apik.
      Bener.

      warna: Kapal Putih from: China

    17. J *** H -

      Iku kuwat. Nanging, karakter magnet kasebut kuwat banget dadi cacat.

      warna: Kapal Perak from: China

    SKU: R5GF68O9K1VS Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori