Musim Semi Musim Panas Wanita Lengan Panjang Seksi Hitam Mesh Top Kaos Transparan Punk Club Streetwear Tees Atasan Pantai

(77 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Musim Semi Musim Panas Wanita Lengan Panjang Seksi Hitam Mesh Top Kaos Transparan Punk Club Streetwear Tees Atasan Pantai 1

    Musim Semi Musim Panas Wanita Lengan Panjang Seksi Hitam Mesh Top Kaos Transparan Punk Club Streetwear Tees Atasan Pantai

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.15 kg
    dimensi 20 × 20 × 5 cm
    Brand Name

    AOWOFS

    GTIN

    2000002484493

    gaya

    Seksi & Klub

    Asal

    Mainland China

    Busana Panjang

    biasa

    Dekorasi

    Lace

    Gaya lengan

    biasa

    Tipe kain

    Lace

    Material

    Polyester, Cotton

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    Pola Padha

    liyane

    Age

    Umur 18-35 Taun Lawas

    Jinis Tops

    Tees

    Usum

    Spring / Autumn

    Tipe Item

    menang

    Gender

    WOMEN

    Kolar

    O-Neck

    Tipe Pola

    Solid

    Panggil model

    DF-049/t

    Cocog Ketik

    ceking

    Adhedhasar review 77

    4.91 sakabèhé
    92.11%
    6.58%
    1.32%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 77 kanggo Musim Semi Musim Panas Wanita Lengan Panjang Seksi Hitam Mesh Top Kaos Transparan Punk Club Streetwear Tees Atasan Pantai

    1. A *** e -

      Persis kaya sing digambar, aku ora duwe keluhan apa-apa!

      warna: Black Size: XL

    2. U *** m -

      Jakiste Garna, Berit-not poshkodute😍

      warna: Black Size: S

    3. M***а -

      apik! Regane… (telung kopecks). Order, nganggo sing ati-ati. Kanggo bakul-matur nuwun!

      warna: Black Size: S

    4. Б***а -

      Blus apik, apik kanggo awak, kanthi ukuran tengen, aku pengin nyenyet, ukuran dada 96 XL

      warna: Black Size: XL

    5. D *** - -

      Oh aku lemu nanging XL cocok banget, malah rada gedhe, aku menehi saran

      warna: Black Size: XL

    6. D *** f -

      padha karo sing ditampilake ing pic. Matur nuwun seller. Pangiriman cepet.

      warna: Black Size: L

    7. C *** z -

      Kualitas apik banget, luwih apik tinimbang sing dakkarepake kanggo regane.

      warna: Black Size: XL

    8. o *** s -

      Aku M lan aku njaluk 3xl lan ora apa-apa

      warna: Black Size: XXXL

    9. P *** n -

      T-shirt sing apik banget lan pas karo awak. 3XL kaya XL utawa 2XL paling akeh ing cabe. Aku seneng banget

      warna: Black Size: XXXL

    10. UShopper -

      Ngirim kanthi cepet lan cocog karo deskripsi

      warna: Black Size: XL

    11. L *** a -

      Aku gedhe kanthi ukuran 1-2, nanging aku ngarepake. Ing asas bakal pindhah, nanging aku materi bakal cepet babagan.

      warna: Black Size: S

    12. T *** a -

      Kelangan bolong alus
      Pangiriman persis siji wulan

      warna: Black Size: S

    13. M *** O -

      Aku pengin aku dhawuh M nanging pas cukup apik lan alus banget kanggo tutul. Ora transparan banget nanging nambah tampilan sing apik.

      warna: Black Size: L

    14. s *** r -

      warna: Black Size: L

    15. f *** t -

      Sampurna cocog karo pangarepanku

      warna: Black Size: L

    16. UShopper -

      Ngimpi iki. Aku seneng!

      warna: Black Size: S

    17. А *** а -

      Bolong apik, apik kanggo awak, bahan ditarik. Ora cilik, aku njupuk L ing ukuran 46, aku lungguh kanthi sampurna.

      warna: Black Size: L

    SKU: J1JHAESJRCZ2 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori