Musim Semi Musim Panas Wanita Celana Pendek Kasual Pinggang Tinggi A-line Celana Pendek Longgar Wide Leg Chiffon Shorts Chic Lady Suit Shorts

2.98$

Cepet! Swara 4 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
 

Size

Pinggiran

Hip

Length

Suit Weight

CM

CM

CM

KG

XS

62

86

33.5

35-45

S

66

90

34

45-50

M

70

94

34.5

50-55

L

74

98

35

55-60

XL

78

102

35.5

60-65

XXL

82

106

36

65-73

 
waé:
1. There might be slightly difference in color, because of the computer monitor settings.
2. With the difference in the measurement method, please allow 1-3cm in size deviation (1cm=0.39 inch).Thank you for understanding!!
 
 
 

 

Werna
Usum

Spring / Summer

Tipe kain

Broadcloth

Age

JUNIOR

Panggonan Asal

China (daratan)

Panggil model

PDE551A

Komposisi Material

81-90%

Gaya Pant

biasa

Jenis Penutupan

zipper fly

Cocog Ketik

Kasedhiya

Jinis Pinggang

dhuwur

Dekorasi

ora ana

Tipe Pola

Solid

gaya

Casual

Material

POLYESTER,Chiffon

Gender

WOMEN

Asal

Mainland China

Tipe Item

kathok cendhak

Brand Name

HOWDFEO

CN

Guangdong

Size

, , , , ,

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Spring Summer women Shorts Casual High Waist A-line Shorts Loose Wide Leg Chiffon Shorts Chic Lady Suit Shorts”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005006154040650 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Musim Semi Musim Panas Wanita Celana Pendek Kasual Pinggang Tinggi A-line Celana Pendek Longgar Wide Leg Chiffon Shorts Chic Lady Suit Shorts

2.98$

Takon Pitakonan