Sandal pijat warna padhet Wanita Non-slip Open Toe Sandal Kamar Mandi Sandal Indoor Sandal Panas

(1 review customer)

11.31$ - 14.60$

Cepet! Swara 4 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Please refer to the size description of SIZE NOTE

Ukuran Note:

Choose your size according to your feet length, For slippers, if you want to loose a little, you can choose a big one size, it is also very comfortable.

 

US size 3     =CN size 36/37=21.6-22.5 CM

Ukuran AS 3.5 = ukuran CN 36/37 = 21.6-22.5 CM,

Ukuran AS 4 = ukuran CN 38/39 = 22.6-23.5 CM,

Ukuran AS 4.5 = ukuran CN 38/39 = 22.6-23.5 CM,

Ukuran AS 5.5 = ukuran CN 40/41 = 23.6-24.5 CM,

Ukuran AS 6 = ukuran CN 40/41 = 23.6-24.5 CM,

Ukuran AS 7 = ukuran CN 42/43 = 24.6-25.5 CM,

Ukuran AS 7.5 = ukuran CN 42/43 = 24.6-25.5 CM,

Ukuran AS 8.5 = ukuran CN 44/45 = 25.6-26.5 CM,

US size 9 =CN size 44/45=25.6-26.5CM,

 

Werna

, , ,

gaya

Cekak

Height Dhuwur

Kurang (1cm-3cm)

Fit

Cocog karo ukuran, ukuran normal

Lining Material

PVC

Usum

Summer

Panggil model

SL-2458

Tipe Pola

Solid

Bahan Insole

PVC

Jinis Sepatu

dhasar

Bahan Outsole

PVC

Papan sing Ditrapake

njero ruangan

Upper Material

PVC

Brand Name

Fmetyasi

Asal

Mainland China

CN

Guangdong

Tipe Item

sandal

Jeneng Jabatan

ADULT

Ukuran Shoe

, , , ,

Adhedhasar review 1

5.00 sakabèhé
100%
0%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

1 review kanggo Sandal pijat warna padhet Wanita Non-slip Open Toe Sandal Kamar Mandi Sandal Indoor Sandal Panas

  1. a *** r -

    Good quality, and the Asian size 45 also fits exactly for my European size 42. Thank you!

SKU: 1005007053213487 Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori

Sandal pijat warna padhet Wanita Non-slip Open Toe Sandal Kamar Mandi Sandal Indoor Sandal Panas

11.31$ - 14.60$

Takon Pitakonan