Seksi High Heels Wanita Stiletto Strappy Pumps Wanita Sandal Musim Panas Sepatu Platform Tumit Wanita Tali Pergelangan Kaki Sepatu

(18 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S514453a5d1a746b48aa5c165ea6c54edi

    Seksi High Heels Wanita Stiletto Strappy Pumps Wanita Sandal Musim Panas Sepatu Platform Tumit Wanita Tali Pergelangan Kaki Sepatu

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.65 kg
    dimensi 20 × 20 × 30 cm
    Brand Name

    YBQJOO

    GTIN

    2000002783985

    Jinis Pump

    slingbacks

    Jenis Tumit

    Nipis Heels

    Asal

    Mainland China

    Upper Material

    kumpul

    Bentuk toe

    Rintihan kaki

    Kanthi Platform

    Ya

    Dhuwur Platform

    0-3cm

    Height Dhuwur

    Dhuwur (5cm-8cm)

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    gaya

    fashion

    is_handmade

    Ya

    Unsur Fesyen

    Cethek

    Bahan Insole

    EVA

    wusana

    Busana

    Lining Material

    PVC

    Usum

    Spring / Autumn

    Bahan Outsole

    Rubber

    Tipe Item

    Pumps

    Panggil model

    2021

    Jenis Penutupan

    Tali tali

    Gender

    WOMEN

    Sepatu Wanita

    Sepatu Wanita

    Wanita Pumps

    Wanita High Heels

    Sepatu Hak Tinggi Seksi

    Pompa Seksi

    Sepatu Stripper

    Sepatu Wanita

    Sepatu Ankle Strap

    Stiletto Wanita

    Sepatu Fetish

    Sepatu Platform Wanita Kab

    Adhedhasar review 18

    4.56 sakabèhé
    72.22%
    22.22%
    0%
    0%
    5.56%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 18 kanggo Seksi High Heels Wanita Stiletto Strappy Pumps Wanita Sandal Musim Panas Sepatu Platform Tumit Wanita Tali Pergelangan Kaki Sepatu

    1. 0 *** r -

      warna: Sepatu ireng Size: 40

    2. a***t -

      Sepatune apik banget, rada longgar, lan muga-muga kancing ora pecah amarga iki

      warna: Sepatu ireng Size: 40

    3. d *** a -

      Dheweke padha karo sing ana ing foto sing dakjaluk saka nomer 36 lan disesuaikan karo aku, asale saka gamusa nanging super dirawat, dheweke dilindhungi banget minangka paket Lan teka sadurunge tanggal sing dikira, aku tresna carane katon, padha super nyaman lan ayu, Aku nyaranake kanggo 100% lan padha super murah aku tresna❣️❣️❣️

      warna: Sepatu ireng Size: 36

    4. a *** a -

      Tumit mlengkung ing endi wae sing dikarepake, kuciwa!

      warna: Sepatu ireng Size: 42

    5. H *** A -

      warna: Sepatu ireng Size: 39

    6. YShopper -

      Paket teka kanthi apik. Bahannya bagus padahal bledug nyampe cepet. Sampeyan kudu njupuk ukuran munggah utawa loro amarga padha rada nyenyet. Padha katon persis kaya ing foto. Ana mambu sing kuat kanggo wong-wong mau, nanging aku mikir bakal ilang ing wektune. Ing wiwitan nalika lumaku, padha squeal dicokot. Sakabèhé, aku nyaranake tuku, aku seneng banget. Matur nuwun bakul.

      warna: Sepatu ireng Size: 38

    7. b***a -

      Aku njupuk ing ukuran 41 Iku rada adil yen sampeyan nggawe 40 luwih apik kanggo njupuk ing 42 supaya nyaman

      warna: Sepatu ireng Size: 41

    8. S *** l -

      warna: Sepatu ireng Size: 38

    9. YShopper -

      Malomerit kanggo 3 ukuran

      warna: Sepatu ireng Size: 42

    10. YShopper -

      Sublime kanggo ukuran tengen

      warna: Sepatu ireng Size: 39

    11. YShopper -

      warna: Sepatu ireng Size: 39

    12. YShopper -

      warna: Sepatu Biru Size: 42

    13. А *** а -

      warna: Sepatu Biru Size: 39

    14. r***3 -

      Aku teka ukuran sing luwih cilik aku nyaranake sampeyan tuku siji utawa loro ukuran liyane

      warna: Sepatu ireng Size: 42

    15. V *** a -

      Sepatu super, teka cukup cepet

      warna: Sepatu ireng Size: 35

    16. YShopper -

      warna: Sepatu ireng Size: 36

    17. J *** o -

      Produk apik banget, rada alon Nanging worth

      warna: Sepatu ireng Size: 36

    18. A *** a -

      Kabeh banget))

      warna: Sepatu ireng Size: 42

    SKU: P45XGF65DH70 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori