Set Pria Blazer Lengan Setengah Tampan Celana Pendek Musim Panas Selutut 2 Pcs Pakaian Streetwear Fashion Kasual Pakaian Korea Populer

(14 reviews customer)

30.55$ - 32.74$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.62$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
1.62$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
3.35$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 7-16
9.42$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 14
40.17$
EMS
Ya
dina 11
57.54$
DHL
Ya
dina 8
57.93$
UPS Express Saver
Ya
dina 12
59.91$
IP Fedex
Ya
dina 10
64.15$
UPS dipercepat
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S152dbba95c6b463e94a46cdd22b81bbcy

    Set Pria Blazer Lengan Setengah Tampan Celana Pendek Musim Panas Selutut 2 Pcs Pakaian Streetwear Fashion Kasual Pakaian Korea Populer

    30.55$ - 32.74$

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.43 kg
    dimensi 15 × 10 × 3 cm
    Brand Name

    Majesee

    GTIN

    2000002726517

    Asal

    Mainland China

    Scene ditrapake

    Casual

    Material

    polyester

    gaya

    Kasual, gaya Korea

    Musim sing Ditrapake

    panas

    Kolar

    Notched

    Jinis Penutup Pant

    Drawstring

    Jenis Penutupan

    Tunggal Tombol

    Lengan Panjang (cm)

    Setengah

    Gender

    MEN

    Dawa Sisih

    Dawane dhengkul

    Komposisi Material

    Polyester

    Dekorasi

    Kantong

    Tipe Pola

    Solid

    Size

    ML XL 2XL

    Werna

    khaki ireng

    Usum

    panas

    Nomer model

    wong mranata

    kawontenan

    dina

    Jeneng departemen

    diwasa

    Fitur 1

    elegan

    Fitur 2

    ulzzang

    Fitur 3

    teens

    Adhedhasar review 14

    4.21 sakabèhé
    64.29%
    21.43%
    0%
    0%
    14.29%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 14 kanggo Set Pria Blazer Lengan Setengah Tampan Celana Pendek Musim Panas Selutut 2 Pcs Pakaian Streetwear Fashion Kasual Pakaian Korea Populer

    1. m *** s -

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran Asia XXL

    2. M *** r -

      halo wong lanang, set iki pancen keren. nyaman lan elegan.

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran Asia XL

    3. N *** N -

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran M

    4. a *** k -

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran Asia XL

    5. YShopper -

      dipesen tanggal 4 Juni kanthi perkiraan pangiriman tanggal 22 Juni. Nganti dina iki tanggal 22 Agustus, ora tau nampa pesenan. nalika dikontak terus ngomong ing dalan lan wektu tundha ora bisa mbantu. Nalika mbukak regejegan kanggo mbalekaken nggawe tawaran counter kanggo £0. Komunikasi lan pangerten sing ora apik. Kanggo jawaban salinan lan tempel sing padha, kadhangkala ora ana gunane.

      Tetep adoh saka bakul iki

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran M

    6. A *** r -

      apik

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran L

    7. 3 *** r -

      Halo barangku durung dikirim

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran Asia XL

    8. B *** k -

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran Asia XXL

    9. k *** r -

      Set iku apik banget☺️ Wis rampung apik, sugeng kanggo sing nggawe set iki👏👏

      warna: ireng 2 pcs set Size: Ukuran L

    10. N *** a -

      warna: ireng 2 pcs set Size: Ukuran Asia XXL

    11. T *** a -

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran Asia XXL

    12. C *** z -

      Aku entuk jas sing apik. Matur nuwun

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran M

    13. J *** r -

      Kualitas ora apik.

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran L

    14. M *** e -

      Desain apik! Bakul nanggapi kanthi pas wektune kanggo mamang. Nalika kain ora unggul, nanging cocog karo fungsine. Ing paket kasebut ana sisir hadiah. Matur nuwun!

      warna: 729 ireng 2 set set Size: Ukuran Asia XXL

    SKU: QJ79LYWLAY6T Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori