SANDA 2022 Top Brand Jam Tangan Pria 5ATM Tahan Air Olahraga Militer Jam Tangan Kuarsa Jam Tangan Pria

Rega asli yaiku: 55.77 $.rega saiki: 14.48 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H97de93398d4f4aae813372e00dbac74eD

    SANDA 2022 Top Brand Jam Tangan Pria 5ATM Tahan Air Olahraga Militer Jam Tangan Kuarsa Jam Tangan Pria

    Rega asli yaiku: 55.77 $.rega saiki: 14.48 $

    Takon Pitakonan


      Share

    SANDA 2022 Top Brand Jam Tangan Pria 5ATM Tahan Air Olahraga Militer Jam Tangan Kuarsa Jam Tangan Pria Relogio Masculino 6024

    bobot 0.15 kg
    dimensi 15 × 10 × 10 cm
    Brand Name

    SANDA

    GTIN

    2000002834373

    Jenis Tipe Band

    Rubber

    Panjang Band

    24cm

    gaya

    OLAHRAGA

    Jenis Clasp

    Buckle

    Asal

    Mainland China

    gerakan

    Dual Tampilan

    Resistance Water Depth

    5Bar

    Bahan Kasus

    alloy

    Kekandelan Kasus

    18mm

    Materi Kothak & Kasus

    Ora paket

    Panggil model

    6024

    Lebar Band

    23mm

    Feature

    Stop Watch, Lampu mburi, Tahan Guncangan, Tampilan LED, Cahya, Tanggal Otomatis, Chronograph, Penyelam, Tahan Banyu, Nglangi

    Diameter dial

    53mm

    Certification

    CE

    Bentuk omah

    Babak

    Dial Material Window Type

    Hardlex

    Item Koleksi:

    jam tangan pria top merek mewah sanda 759 jam tangan militer pria Sport Watch

    Nyelehake kapal:

    Dhukungan (pengiriman cepet, paket aman, layanan paling apik)

    Tembung Prancis:

    olahraga montre homme grande mens montres haut marque de luxe horloge, zegarki men: panske hodinky zegarki meskie ceasuri barbati ure reloges

    tembung kunci 01:

    saat erkekler erkek kol saati bayan kol / hodinky / uhren

    tembung kunci 02:

    orologi orologio uomo lusso cronografo

    03:

    reloj de hombre / orologio uomo lusso / Jam lanang Kanggo Man

    SANDA 6024 Military Sport Watch Pria:

    Top Brand Luxury Misuwur Elektronik LED Digital Wrist Watch

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Jam Tangan Pria SANDA 2022 Top Brand 5ATM Waterproof Sport Military Wristwatch Quartz Watch for Men Clock"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori