Lampu Kuantum Lampu Panel LED Magnetik Hexagons Modular Sensor Sentuhan Sensitif Lampu DIY Dinding Dekorasi Kreatif painel led

(48 reviews customer)

19.67$ - 117.99$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H7df3c89127d94ca7bd80611a23f2572fy

    Lampu Kuantum Lampu Panel LED Magnetik Hexagons Modular Sensor Sentuhan Sensitif Lampu DIY Dinding Dekorasi Kreatif painel led

    19.67$ - 117.99$

    Takon Pitakonan


      Share

     

    EU plug = 220 V, US plug = 110 V

    Feature:

    1. Iki minangka lampu tembok tutul-sensing modular. Gunakake floppy disk heksagonal kanggo nggawe struktur apa wae sing cocog karo kabutuhan, banjur uripake lan mateni kanthi nutul.

    2. Komponen modular cepet padha karo sistem sing bisa gampang adaptasi karo skenario apa wae. Gunakake pinggiran magnetik kanggo nyambungake lampu bebarengan kanggo mbentuk struktur sing paling pas karo interior.

    3. Geser tembok lan madhangi path tutul kanggo pengalaman tactile narik. Setel tingkat cahya kanggo nggawe swasana sing pas kanthi madhangi pirang-pirang kothak sing dibutuhake.

    4. Desain minimalis lan desain geometris unik ora mung madhangi nanging uga dekorasi omah sampeyan. Digunakake kanthi akeh, bisa diselehake ing ruang tamu, kamar turu, sinau, restoran, hotel, lsp.

    5. Tutul. Saben lampu bisa dikontrol kanthi mandiri kanggo mbukak lan nutup tanpa mengaruhi panggunaan normal lampu liyane.

    Keterangan:

    Jeneng Item: Lampu Kuantum Sensor Tutul

    Wangun: Hexagon

    Daya Output: DC 12V

    Tipe Plug: US/EU plug

    ON/OFF: Tutul kapasitif

    Suhu warna: 6000K-6500K (Putih)

    Daya Input: AC110-220 V 50/60 Hz

    Aksesoris tembok: bantalan karet utawa paku

    Jumlah maksimum komponen saben adaptor daya: 25pcs

    bobot 0.12 kg
    dimensi 10 × 12 × 11 cm
    Brand Name

    Lcamaw

    GTIN

    2000002634324

    Asal

    Mainland China

    Daya Toleransi

    3%

    Flux Luminous

    81lm

    fitur

    Lampu Panel LED Sensitif Tutul

    Sudut Beam (°)

    120 °

    Sumber cahya

    Lampu LED

    Certification

    CE, ce

    Power Source

    AC

    Panggil model

    Lampu Panel

    Dianggo

    HOLIDAY

    Tipe Item

    Lampu Panel

    Warranty

    1 Year

    Apa Dimmable

    Ya

    Voltase

    12V

    Material awak

    ABS

    Adhedhasar review 48

    4.29 sakabèhé
    68.75%
    14.58%
    4.17%
    2.08%
    10.42%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 48 kanggo Lampu Kuantum Lampu Panel LED Magnetik Hexagons Modular Sensor Sentuhan Sensitif Lampu DIY Dinding Dekorasi Kreatif painel led

    1. P *** h -

      Produk apik tenan nanging aku kudu tuku sing bisa digunakake karo telpon lan wifi. Magnet dheweke ora kuat. Sampeyan butuh stiker kanggo nempelake ing tembok.

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug AS

    2. d *** a -

      Paling apik

      Ngemot warna: 3pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    3. d *** a -

      Apik tenan

      Ngemot warna: 3pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    4. 6 *** r -

      Magnet banget, aku ora ngerti carane nyumerepi ing tembok.

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    5. V *** n -

      Sayange daya. plug mbledhos ing nggunakake pisanan. Nanging bakul komunikasi kanthi cepet lan nawakake kanggo ngirim pengganti.

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug AS

    6. YShopper -

      kualitas ora apik banget. kanggo nguripake wong-wong mau kadhangkala mencet padha ora bakal padhang

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug AS

    7. M *** t -

      Pangiriman kanthi cepet, tepat wektu, sanajan dibungkus kanthi dipercaya, sudut kasebut rada rusak. Kinerja ora dicenthang, adaptor sing kasedhiya ora cocog. Sing bakul iku srawung.

      Ngemot warna: 1pcs Wattage: Ora Adaptor

    8. A *** v -

      Cool.

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    9. K *** a -

      Ora bisa digunakake nalika senar lampu bebarengan

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug AS

    10. M *** n -

      Bisa uga kabeh wis sampurna.
      Cahya kanthi apik.
      Aku bakal tuku liyane kanggo nggedhekake lumahing cahya.

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    11. A *** z -

      Tutul kontak banget miskin, lan ora tliti. Iku ora kaya video.

      Ngemot warna: 2pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    12. V *** v -

      Cocog karo deskripsi.

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Ora Adaptor

    13. R *** z -

      Produk sing apik banget aku teka tanpa kabel listrik nanging gampang banget

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Ora Adaptor

    14. M *** v -

      Sawetara lampu ora sensitif kaya liyane.

      Ngemot warna: 7pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    15. O *** i -

      Pangiriman ditindakake liwat kantor pos tinimbang layanan pangiriman pribadi sing digunakake kanggo ngirim barang-barang liyane sing dipesen ing dina sing padha, lan dikirim luwih cepet tinimbang liyane. Paket kasebut butuh 5 minggu tekan kantor pos sing paling cedhak (paket liyane butuh ~2minggu), banjur aku entuk teks lan njupuk. Aku pesen 4 lembar lan kabeh teka ing kondisi apik, ora ana sing rusak.

      Ngemot warna: 4pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    16. Y *** h -

      Padha panas nganti kobong tangan!!!!!!!!! Utamane logam !! Nalika aku disassembled salah siji lampu sawise digawe adhem, banjur dioda padha soldered kanggo kaca lan plastik nang wis molten!!! Iki minangka produk mbebayani! Dijamin genine!!!!!!!!

      Ngemot warna: 6pcs Wattage: Ora Adaptor

    17. B *** z -

      Ngemot warna: 1pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    18. YShopper -

      Tutul ora bisa uga minangka diterangake, nanging ora supaya elek.

      Ngemot warna: 10pcs Wattage: Kanthi Adaptor Plug EU

    SKU: OZAN11T9DZ93 Kategori: , ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori