PU Kulit Mewah Wanita Tas Malam Payet Clutch Pesta Makan Malam Tas Wanita Gaun Bahu kanggo Ponsel Dompet Tas Tangan

(11 reviews customer)

Cepet! Swara 2 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

2022 BARU PU Kulit Mewah Wanita Malam Tas Payet Clutch Pesta Makan Malam Tas Wanita Gaun Bahu untuk Ponsel Dompet Tas Tangan

100% Brand New and High Quality
Gender: wanita
Bahan Luar : Kulit Sintetis
Bahan njero: pu
Werna: minangka gambar gambar
Ukuran: 23 * 14cm
wusana: cocok kanggo Wedding, Evening Party, Kencan, Leisure Time, Street, Shopping etc.
Paket kalebu:
1x Kantong

Mangga dicathet:
1.Little kulit mambu iku normal. Mangga sijine ing njaba kanggo sawetara dina, mambu bakal ilang.
2. Mangga ngidini prabédan werna sethitik amarga kamera beda utawa lingkungan cahya.
3. Mangga ngidini prabédan ukuran cilik amarga pangukuran manual.

bobot 0.4 kg
dimensi 10 × 10 × 5 cm
Brand Name

ISKYBOB

GTIN

2000002521662

Panggonan Asal

Provinsi HE BEI, Provinsi ZHE JIANG  

Asal

Mainland China

CN

Hebei

Material utama

PU

Wangun

Shell

Lining Material

Silk

gaya

Lady

Panggil model

Tas Sore

Atose

HARD

Tipe Pola

Solid

wusana

Party

njaba

Flap Pocket

Dekorasi

Diamonds

Gender

WOMEN

Jenis Penutupan

Hasp

Bahan njaba:

Kulit sintetis

Bahan batin:

pu

warna:

minangka gambar gambar

Size:

23 * 14cm

Kegiatan:

cocok kanggo Wedding, Evening Party, Kencan, Leisure Time, Street, Shopping etc.

Paket kalebu:

1x Kantong

Fitur 1

Tas Sore

Fitur 2

Rantai Dompet

Fitur 3

Tas

Fitur 4

Pundhak Bag

Fitur 5

Tas Rhinestones

Fitur 6

Tas Penganten

Fitur 7

Tas wangun endhog

Adhedhasar review 11

4.45 sakabèhé
63.64%
27.27%
0%
9.09%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 11 kanggo PU Kulit Mewah Wanita Tas Malam Payet Clutch Pesta Makan Malam Tas Wanita Gaun Bahu kanggo Ponsel Dompet Tas Tangan

  1. K *** m -

    Rega rada luwih dhuwur tinimbang kualitas nyata, nanging kiriman bisa ditampa.

    warna: Tas Sore

  2. YShopper -

    ditampa ing kondisi apik.

    warna: pink

  3. YShopper -

    Kaya foto

    warna: Tas Sore

  4. А*** -

    Kopling apik, nanging nyemprotake payet kaya amplas.

    warna: Tas Sore

  5. A *** a -

    Tas keren! Pangiriman cepet! Matur nuwun! Tas kasebut meh padha karo karton, nanging apik banget, ora bakal urip suwe, nanging kanggo acara sore sing paling perlu, rantai sing apik! Sequins nang endi wae tetep ing kulit, nanging iku sequins, supaya iku normal, matur nuwun kanthi sanget!

    warna: silver

  6. A *** a -

    warna: Tas Sore

  7. m *** m -

    warna: Tas Sore

  8. U *** d -

    warna: Tas Sore

  9. N *** a -

    Kaya gambar, ayu banget

    warna: Tas Sore

  10. J *** s -

    warna: emas

  11. J *** n -

    warna: pink

SKU: XG7SVSGCYFXA Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
PU Kulit Mewah Wanita Tas Malam Payet Clutch Pesta Makan Malam Tas Wanita Gaun Bahu kanggo Ponsel Dompet Tas Tangan 1

PU Kulit Mewah Wanita Tas Malam Payet Clutch Pesta Makan Malam Tas Wanita Gaun Bahu kanggo Ponsel Dompet Tas Tangan

Takon Pitakonan