Jam Tangan Pria POEDAGAR Jam Tangan Bisnis Stainless Steel Tahan Air Jam Tangan Kuarsa Luminous

(20 reviews customer)

10.69$

Brand: POEDAGAR

435 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 5.59$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
5.59$
Uellow Standard Shipping
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Jam Tangan Pria POEDAGAR Jam Tangan Bisnis Stainless Steel Tahan Air Jam Tangan Kuarsa Luminous 1

    Jam Tangan Pria POEDAGAR Jam Tangan Bisnis Stainless Steel Tahan Air Jam Tangan Kuarsa Luminous

    10.69$

    Takon Pitakonan


      Share

    Jam Tangan Pria POEDAGAR
    Produk: Fashion Men Watch
    100% merek anyar lan kualitas dhuwur
    Gerakan: Gerakan Kuarsa
    Fitur: Luminous
    Fitur: Life Waterproof
    Jenis Kelamin: Wong
    Paket kalebu:
    1 x Jam POEDAGAR
    1 x POEDAGAR Box
    1 x ngilangke
    1 x kertu babar pisan
    Sawise-Layanan Layanan:
    Sembarang pitakonan, hubungi kita liwat email, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo menehi hasil karo sampeyan. Kita bakal mangsuli ing 24 jam.

    bobot 0.15 kg
    dimensi 11 × 9 × 2 cm
    Brand Name

    CAREKISO

    GTIN

    2000000005089

    Panjang Band

    24cm

    gaya

    Fashion & Casual

    gerakan

    Kwarsa

    Certification

    CE

    Resistance Water Depth

    3Bar

    Jenis Clasp

    Folding Clasp karo Safety

    Asal

    Mainland China

    Bahan Kasus

    stainless steel

    Kekandelan Kasus

    10mm

    Dial Material Window Type

    Hardlex

    Tipe Item

    Quartz jam tangan

    Materi Kothak & Kasus

    Ora paket

    Jenis Tipe Band

    stainless steel

    Diameter dial

    39mm

    Panggil model

    820

    Lebar Band

    20mm

    Bentuk omah

    Babak

    Feature

    Cahya, Tanggal Otomatis, Tanggalan Lengkap, Tahan Banyu

    Adhedhasar review 20

    4.65 sakabèhé
    70%
    25%
    5%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 20 kanggo Jam Tangan Pria POEDAGAR Jam Tangan Bisnis Stainless Steel Tahan Air Jam Tangan Kuarsa Luminous

    1. C *** s -

      Ndhuwur! Pengalamanku apik, dikirim kabeh kanthi bener lan dibungkus kanthi apik, tuku luwih akeh

      warna: 820 BK BK S

    2. YShopper -

      Merci vendor

      warna: 820 RG BK S

    3. a *** r -

      produk sing padha kualitas paling apik

      warna: 820 RG BK L

    4. g *** z -

      Iku katon apik, mung bab. Apa ana sing ngerti apa obyek biru sing teka menyang aku?

      warna: 820 RG BK S

    5. y *** i -

      warna: 820 RG BK S

    6. r *** n -

      Pangiriman cepet, ing Bashkortostan teka ing 3 minggu, nonton katon ayu banget, sethitik Arrows kanggo kaendahan mung, ora fungsi, wareg karo.

      warna: 820 RG BK S

    7. E *** z -

      Aku seneng jam lan pangiriman sing cepet banget! Matur nuwun sanget

      warna: 820 SL BU S

    8. E *** o -

      warna: 820 RG BK L

    9. YShopper -

      Matur nuwun sanget.

      warna: 820 SL BK S

    10. E *** z -

      Jam kasebut apik banget lan aku teka luwih cepet tinimbang sing diarepake, wis rampung sing luar biasa. Aku seneng banget karo tuku, nyaranake kanthi lengkap

      warna: 820 RG BK S

    11. k *** r -

      Desain apik lan pas bangkekan apik.

      warna: 820 RG BK L

    12. YShopper -

      Apik banget, bobote apik, ukurane gampang, sumunar apik.

      warna: 820 RG BK S

    13. 0 *** r -

      aku seneng

      warna: 820 RG BK S

    14. YShopper -

      Uga reçu

      warna: 820 BK BK S

    15. G *** y -

      warna: 820 RG BK S

    16. N *** g -

      warna: 820 RG BK S

    17. C *** a -

      Katon gedhe nanging cilik dadi wong lanang

      warna: 820 RG BK S

    18. s *** r -

      jam nyata lan sampeyan jujur. th.kowe.

      warna: 820 RG BK S

    19. YShopper -

      Inggih, padha ngirim kula ireng lan ora
      Warna sing dak pesen. Ora ana maneh mode.

      warna: 820 BK BK S

    20. YShopper -

      warna: 820 SL BU S

    SKU: ZQP714JLBI1Q Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori