PLA Colored Odorless Safety Plastik 3D Pen Filament Diameter 1.75mm Kanggo 3D Printing Pen Anak Ulang Tahun Kreatif Hadiah Natal

2.97$ - 3.10$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sa98179491de6410cad5a4e42241039dct

    PLA Colored Odorless Safety Plastik 3D Pen Filament Diameter 1.75mm Kanggo 3D Printing Pen Anak Ulang Tahun Kreatif Hadiah Natal

    2.97$ - 3.10$

    Takon Pitakonan


      Share

    Filamen PLA

    1. PLA minangka plastik hard sensitif panas.

    2. Iku jenis turunan saka sumber daya dianyari (pati), supaya degradable, banget aman lan eco-ramah.

    3. Iku ciri printing apik ndadekake karya dicithak duwe atose apik lan kekuatan.

    4. Regane murah. Ing kahanan alam, umume transparan. Sawise ditambahake warna sing beda-beda, karya sing dicithak cenderung duwe cahya padhang, glossiness apik, lan meh ora nyusut.

    5. Iku cocok kanggo loro 1.75mm 3D pena lan 3D printers.

     

    bobot 0.11 kg
    dimensi 15 × 13 × 5 cm
    Brand Name

    OUIO

    GTIN

    2000002854555

    Asal

    Mainland China

    Panggil model

    PLA-13

    Certification

    CE

    jinis

    1.75mm PLA

    Dhaptar menyang

    Pen 3D / Pen cetak 3D

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi wong pisanan sing nyemak "PLA Colored Odorless Safety Plastic 3D Pen Filament Diameter 1.75mm Kanggo 3D Printing Pen Kids Birthday Creative Christmas Gift"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 2K9NISPKWJOZ Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori