Pla 1.75mm Bahan Percetakan Filamen Plastik Kanggo 3D Printer Extruder Pena Aksesoris 10 Meter Ireng Putih Merah Pelangi Berwarna-warni

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S3bc42e58cd3d4acaa3820d5e884b1bcdj

    Pla 1.75mm Bahan Percetakan Filamen Plastik Kanggo 3D Printer Extruder Pena Aksesoris 10 Meter Ireng Putih Merah Pelangi Berwarna-warni

    Takon Pitakonan


      Share

    Keterangan

    Diameter filamen: 1.75 mm

    Panjang Filamen: 10M 10 meter

    Bobot Net: 0.034kg

    Suhu Cetak: 190-230°C

    Kapadhetan: 1.25±0.05g/cm⊃3;

    Kacepetan Aliran: 5-7g/min(190°C,2.16kg)

    Tarik: ≥60Mpa

    Feature:

    Konsumsi Lingkungan

    Ora ana gelembung, Ora gampang pitik jago, Likuiditas sing apik

    Ora beracun, ora mambu, ora mbebayani kanggo awak

    Tips:amarga lingkungan photograghic lan layar tampilan beda, werna sing beda iku mokal kanggo ngindhari, mangga deleng produk nyata.

    Paket kalebu

    1 Pcs 10m 1.75mm PHIL PLA

    P1

    P2

    P3

    P4

    P5

    Acara sing tuku

    bobot 0.06 kg
    dimensi 10 × 1 × 1 cm
    Brand Name

    AOKIN

    GTIN

    2000002853671

    Asal

    Mainland China

    Formulir

    Solid

    Panggil model

    04151

    ukuran

    10 meter

    diameter

    1.75mm

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Pla 1.75mm Bahan Percetakan Filamen Plastik Kanggo 3D Printer Extruder Pen Aksesoris 10 Meter Ireng Putih Merah Pelangi Warna-warni"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: Z7PRU21KSMC6 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori