Pengisi Daya Telepon Eropa Uni Eropa Plug USB AC Perjalanan Dinding Pengisian Charger Adaptor Daya untuk Apple iPhone 6 6S 5 5S 4 4S Hot Jual

(29 reviews customer)

4.66$ - 4.82$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Pengisi Daya Telepon Eropa Uni Eropa Plug USB AC Perjalanan Dinding Pengisian Charger Adaptor Daya untuk Apple iPhone 6 6S 5 5S 4 4S Hot Jual 1

    Pengisi Daya Telepon Eropa Uni Eropa Plug USB AC Perjalanan Dinding Pengisian Charger Adaptor Daya untuk Apple iPhone 6 6S 5 5S 4 4S Hot Jual

    4.66$ - 4.82$

    Takon Pitakonan


      Share

    Colohas Pangisi daya USB Pangisi daya Cepet Adaptor Pangisi daya telpon

    >> Spesifikasi Produk

    Umum

    Merk: Colohas

    Tipe: EU/US Charger

    Werna: Ireng / Putih

    Keterangan

    Output: 5V 1A

    Input: 100-240V ~ 50/60 Hz 0.15A

    Sertifikasi produk: CE, RoHs, FCC

    Bobot & Ukuran

    Bobot produk: babagan 20g

    Ukuran Produk: 35 * 14 * 64mm

    Isi Paket 1 x Charger

    >> Deskripsi Produk

    >> Foto Nyata Produk

    bobot 0.03 kg
    dimensi 8 × 2 × 5 cm
    Brand Name

    ora

    GTIN

    2000002582076

    Gan

    NO

    Max. Kekuwatan Output

    5w, ora

    Certification Quality

    ce, ROHS, FCC

    Certification

    NONO, CE

    Protokol Daya Cepet sing Diterapake

    Ora Ana Dhukungan

    Asal

    Mainland China

    Antarmuka Output

    USB

    Koleksi

    Pangisi daya & Pasokan Daya

    Power Source

    AC Sumber

    Panggil model

    Mini USB Charger Kab

    Werna

    Ireng / Putih

    Fitur 1

    USB Charger

    Fitur 2

    Charger Plancongan

    Fitur 3

    Pangisi daya Tembok

    Fitur 4

    Pangisi daya telpon

    Fitur 5

    Pangisi daya kanggo Tipe C

    Fitur 6

    Pangisi daya Kanggo Kabel USB

    Fitur 7

    Pangisi daya cepet

    Adhedhasar review 29

    4.93 sakabèhé
    96.55%
    0%
    3.45%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 29 kanggo Pengisi Daya Telepon Eropa Uni Eropa Plug USB AC Perjalanan Dinding Pengisian Charger Adaptor Daya untuk Apple iPhone 6 6S 5 5S 4 4S Hot Jual

    1. S *** v -

      OK

      warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

    2. A *** v -

      Pangisi daya normal kanggo beban cilik, dieksekusi sacara eksternal kanthi kualitatif, kanggo dhuwit kasebut cukup pantes.

      warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

    3. D *** v -

      Fine

      warna: Plug Putih Koleksi: Plug EU

    4. YShopper -

      Murah lan cocog karo sing dikarepake. Minangka pangisi daya seluler cukup adil, tuku kanggo daya Strip led.

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    5. g *** r -

      Produk ditampa. digunakake kanggo ngisi daya jam tangan pinter. Ngisi daya. Saiki pangisi daya nalika nggarap beban gedhe ora luwih saka 0.5 A.

      warna: Plug ijo Koleksi: Plug EU

    6. M *** v -

      Garpu apik kanggo kahanan hiking lan lelungan menyang segara. Banget bantuan kuwi seluler piranti, utamané ing kita apik wektu, nalika kabeh dianggo saka ditempelake hajets… Aku maringi pitutur bakul. matur nuwun

      warna: Plug Biru Koleksi: Plug EU

    7. E *** o -

      Banget.

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    8. YShopper -

      Apik banget, saiki maksimal 0.5A, yen luwih, voltase mudhun dadi 3 volt

      warna: Plug kuning Koleksi: Plug EU

    9. L *** k -

      Kabeh apik. matur nuwun.

      warna: Plug ijo Koleksi: Plug EU

    10. А *** й -

      Ora apa-apa. matur nuwun

      warna: Plug abang Koleksi: Plug EU

    11. S *** v -

      Oh… nanging kebak. Instalasi padha…
      Panganggone mbebayani.

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    12. M *** a -

      Kabeh sampurna

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    13. E *** a -

      Barang ora teka dhuwit bali

      warna: ireng Plug Koleksi: Plug EU

    14. R *** o -

      warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

    15. M *** s -

      Minangka katrangan.

      warna: Plug Biru Koleksi: Plug EU

    16. L *** e -

      Pangiriman cepet. dikirim ing 14 dina

      warna: Plug ireng Koleksi: Plug EU

    17. A *** v -

      Good.

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    18. O *** n -

      Pangisi daya minangka pangisi daya. Njupuk garland karo USB, kabeh bisa. Sing bakul ngirim barang kanthi cepet, seneng yen barang kasebut digabungake karo S / Y sing padha. Dikemas kanthi apik, ing norma umum

      warna: Plug ijo Koleksi: Plug EU

    19. a *** o -

      gladhen

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    20. E *** k -

      Garna resepsi murah. Aku ngedol!

      warna: Plug kuning Koleksi: Plug EU

    21. A *** s -

      Bon, cepet

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    22. YShopper -

      Aku cepet.

      warna: Plug Biru Koleksi: Plug EU

    23. O *** o -

      Kabeh bisa, matur nuwun

      warna: Plug abang Koleksi: Plug EU

    24. YShopper -

      Deskripsi barang sing akurat banget, barang sing apik banget teka apa pesenan. Aku nyaranake bakul, prayoga, sociable, apik.

      warna: Plug Kuning Koleksi: Plug EU

    25. YShopper -

      Ora ana buktine

      warna: Plug abang Koleksi: Plug EU

    26. p *** v -

      Ora apa-apa.

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    27. R *** a -

      Apik, dianjurake

      warna: Plug Biru Koleksi: Plug EU

    28. Y *** V -

      katrangan produk. Penjual nyaranake.

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    29. D *** n -

      Dhawuh barang 03.05 26.05 teka ing Minsk. Nggarap kacepetan ngisi daya ora dites.

      warna: Plug putih Koleksi: Plug EU

    SKU: 23UEJC62IW3S Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori