pcl Suhu Rendah 3D Pena Kabel Plastik Bahan Printer PCL Suhu Rendah Pencetakan 3D Bisa Digunakake maneh 5 Meter 1.75mm Filamen PCL

(27 reviews customer)

2.50$

  Cepetan! Sale rampung ing:

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    pcl Suhu Rendah 3D Pena Kabel Plastik Bahan Printer PCL Suhu Rendah Pencetakan 3D Bisa Digunakake maneh 5 Meter 1.75mm Filamen PCL 1

    pcl Suhu Rendah 3D Pena Kabel Plastik Bahan Printer PCL Suhu Rendah Pencetakan 3D Bisa Digunakake maneh 5 Meter 1.75mm Filamen PCL

    2.50$

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.05 kg
    dimensi 1 × 1 × 1 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002388111

    Formulir

    Solid

    Asal

    Mainland China

    Material

    PCL

    Panggil model

    GD-PCL02

    Size

    5 Meter

    Adhedhasar review 27

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 27 kanggo pcl Suhu Rendah 3D Pena Kabel Plastik Bahan Printer PCL Suhu Rendah Pencetakan 3D Bisa Digunakake maneh 5 Meter 1.75mm Filamen PCL

    1. l *** o -

      warna: Putih

    2. R *** r -

      Cocog karo deskripsi.

      warna: Sky Blue

    3. YShopper -

      warna: Black

    4. П***r -

      warna: Red

    5. D *** v -

      Kabeh iku nggoleki

      warna: Pink

    6. YShopper -

      Produk cocog karo deskripsi. Packaging apik.

      warna: Gray

    7. 2 *** r -

      warna: putih

    8. 8 *** r -

      warna: Silver

    9. N *** a -

      warna: Red

    10. В***U -

      warna: Orange

    11. S *** U -

      warna: Sky Blue

    12. Х***U -

      warna: Lampung

    13. L *** o -

      warna: Blue

    14. А *** r -

      warna: Pink

    15. Ч***r -

      warna: kuning

    16. Aku *** v -

      warna: tembaga

    17. E *** v -

      Teka cukup cepet sajrone telung minggu

      warna: putih

    18. V *** k -

      Kabeh iku super.

      warna: Black

    19. С***й -

      warna: Orange

    20. z***g -

      warna: Kulit

    21. Aku ***. -

      warna: Cahya ijo

    22. Aku ***. -

      Pangiriman cepet. Ora apa-apa.

      warna: Pink

    23. c *** c -

      warna: Orange

    24. A *** a -

      warna: Orange

    25. S *** n -

      warna: Kulit

    26. N *** a -

      warna: Ijo cemlorot

    27. K *** e -

      warna: Ijo cemlorot

    SKU: TRGNOFZ0MZQ8 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori